Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manó11 kérdése:
Kit hogy becéz a párja? Én őt Drágaságomnak ő a férfi, ő engem Tündéremnek nő
Figyelt kérdés
becézés,pár2018. jún. 5. 20:06
1/19 anonim válasza:
Engem a párom "Kincs"-nek szólított, azért mert mindig azt mondta kincset érek :)
Én őt a vezeték és keresztneve kombinációjából egy mozaikszót kitalálva, de ezt nem írnám le :) Nem publikus :)
29F
2/19 A kérdező kommentje:
oké,köszi írjatok még
2018. jún. 5. 20:08
3/19 anonim válasza:
Ő engem kicsimnek vagy édesemnek. Én őt pedig a becézett keresztneve+ka.
4/19 anonim válasza:
Kedvesem (Nem ByeAlex a párom, full hetero vagyok), Édesem, Drágám, Szerelmem, Kicsim (ez kicsit fura), Kincsem (ezt annyira nem szeretem), Életem, keresztnevem + em birtokos...pl. Péterem, Dénesem stb.
Én: Édesem, Virágszálam, Nyuszim, Manóm, Szerelmem, Kedvesem, Életem, Bogárkám, Drágaságom, keresztneve + ka képző pl. Lilluska, Annácska, Juditka,
5/19 anonim válasza:
Csingiling.
Még amikor nem jártunk akkor is így hívott, mert szerinte kotnyeles vagyok, meg tündéri. És bár sokszor nincs hatalmam változtatni dolgokon amik engem zavarnak, de én kitartóan próbálkozok.
6/19 A kérdező kommentje:
köszi,jók :) jöhetnek még..
2018. jún. 5. 20:21
7/19 anonim válasza:
Édesemnek szoktuk egymast hivni :) Meg idonkent elojon mindenfele cukisag :D
10/19 anonim válasza:
Most nincsen párom, de korábban voltam már Prüntyi, Kiskanca, Mogyi, Harmatcsepp. A többit nem írom le, mert az túl egyedi, az is ahogy engem neveztek, az is ahogy én a kedvesemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!