Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon zavar, hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon zavar, hogy a párom nagyon sokat zabál, titeket nem zavarna?

Figyelt kérdés

Ma hazaérve a munkából:

-1 tányér leves

-1 tényér rakott karfiol

-1 konzerv kaja 400gram

-pár szelet kenyér + kolbász + uborka

-2db banán

-2 liter innivaló

-1 jégkrém

Most komolyan ez normális, hogy annyit eszik mint egy disznó?

2018. máj. 30. 20:37
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
28%
Az a vicc,hogy amikor munkaba jartam(gyarba,vagy zoldseget szedni) en is ennyit ettem...es iszonyatosan meglatszott... igen,zavarna amugy
2018. máj. 30. 21:30
 22/30 anonim ***** válasza:
37%

De ez nem is sok egy férfinak. Nekem az étrendem 50 kilós nőként:

Nyolckor Két szelet bundáskenyér sajttal

Fél tízkor egy tálka eper-málna tejszínhabbal

Délben Egy tál leves és egy tányér rakott kel (ma épp az volt)

2 felé két gombóc fagyi, mert meleg volt

Ötkor egy sonkás-sajos omlett 3 tojásból plusz egy db pita

Fél nyolckor egy tál minestrone leves

Közte 200g mag- mazsolakeverék, két kindertojás meg majdnem egy tábla pezsgős csoki, és tea, víz, málnaszörp vegyesen.

Szóval nyugi :D

2018. máj. 30. 21:32
 23/30 anonim ***** válasza:
18%
Most komolyan azért kaptam nullát, mert szerintem sok? :D
2018. máj. 30. 21:40
 24/30 anonim ***** válasza:
40%

Kiscsillag, azért kaptál nullát, mert ennyit eszel és 50 kg vagy. Nyilvánvaló, hogy nem vagy hízékony alkat, ha én ennyit ennék, gurulnék. :) És még szerintem nagyon sokan vagyunk így. Nem te vagy a követendő példa.

Ettől függetlenül ha egész nap nem evett, nem sok a kaja, de nem 1 óra alatt.

2018. máj. 30. 21:53
 25/30 anonim ***** válasza:
18%

istenem,engem meg azert nullaztak le mert azt irtam hogy zavarna,es en is meghiztam a zabalastol a gyarban:DDDD

kretenek

2018. máj. 30. 21:59
 26/30 anonim ***** válasza:
24%

Ezzel mi a probléma? Húszas éveimben, 178 centi, 55-60 kiló között voltam. Egy evésre, simán egy kiló kenyérből bundás kenyér, melóba reggel kicsomagoltam 4 darab sült nyulat, délre el is csipegettem délig.

Tojást sütök, az minimum tíz és alá szalonna sok kolbász karikával. Pörkölt, főzelék, minimum két tállal és a saját tálam, kissé nagyobb mint az átlag.

Még sem szólt még egyszer sem a párom. Pedig amit én egy evésre eszek, neki majdnem elég lenne egy hétig.

2018. máj. 30. 22:03
 27/30 anonim ***** válasza:
55%

"a pasik meg másképpen működnek"

Nem. Ok is a zabalastol hiznak.

A 400 gram konzerv: ti nem lattatok az uzletekben kajakonzerveket? Van kisebb es nagyobb kiszereles. Miert lenne kamu?

2018. máj. 30. 22:52
 28/30 anonim ***** válasza:
Én is sajnálnám tőle, ha ennyit enne a párom, mi maradna nekem??
2018. máj. 31. 07:54
 29/30 anonim ***** válasza:
75%

# 22

A bundás kenyér sajttal fuh... Egészségtelenebb ételt el sem tudnék képzelni. Bár a többi se kutya amit írtál. :D

Egyébként meg nem tudni, hogy sok-e.. Legalábbis 1 tányér rakott karfiol lehet egy kis kocka a tepsiből kiszedve és lehet mondjuk a fél tepsi is.. Nem mindegy, hogy mennyit rakott a tányérjára. A leves is ugyan ez.. vannak méretesebb tányérok és vannak kisebbek is.

A Konzerv csak szimplán egészségtelen. Mi lenne rajta a kamu? 400-500 Gramm között mozognak ha jól tudom.. Van belőle rengetegféle a boltokban pl: csilis bab,babgulyás, pacal, töltött káposzta, székely káposzta, pincepörkölt, paradicsomos gombóc meg még kitudja hányféle fajta..

Pár szelet kenyér???? Ez is annyira relatív.. Milyen kenyér? Fehér? Fél kg? 1 kg?

Na és a kolbász? Az se mindegy, hogy fél szál, vagy egy kis darabka..

Szóval ott tartunk, hogy a felsoroltak közül csak a banánt, a jégkrémet és a 2 liter innivalót tudjuk beazonosítani, hogy mennyi és mekkora mennyiség. A többi meg kérdéses..

Szóval ez alapján mit írjunk?

Én múltkor megettem 4 hamburgert.

Kérdés: Ez sok?

Válasz: Rengeteg!!!!

(de hát ilyen mini zacskós zsemle volt aminek az átmérője a hagyományos fehér zsemléjétől is kisebb)

Válsz: Ja, hát az kb 2 normális hamburgernek felel meg.

2018. máj. 31. 13:13
 30/30 anonim ***** válasza:
A férjem annyit eszik egy nap alatt, mint amennyit én 3 nap alatt se, de nem, képzeld, nem zavar. Normális ételeket eszik, nincs elhízva, rendben van az egészsége, innentől kezdve semmi közöm hozzá, miből mennyit eszik.
2018. máj. 31. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!