Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon zavar, hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon zavar, hogy a párom nagyon sokat zabál, titeket nem zavarna?

Figyelt kérdés

Ma hazaérve a munkából:

-1 tányér leves

-1 tényér rakott karfiol

-1 konzerv kaja 400gram

-pár szelet kenyér + kolbász + uborka

-2db banán

-2 liter innivaló

-1 jégkrém

Most komolyan ez normális, hogy annyit eszik mint egy disznó?

2018. máj. 30. 20:37
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
96%

A probléma csak akkor kezdődik, ha ezek miatt már úgy is néz ki.

Egyébként exem is ilyen volt. Egyedül amiatt aggódtam, hogy ha összeköltözünk és hazaérek a melóból, tök üres lesz a hütő, és nem bírjuk majd "kitermelni" azt a rengeteg kaját, amit ő betermel.

2018. máj. 30. 20:45
 12/30 A kérdező kommentje:
1 óra alatt.
2018. máj. 30. 20:45
 13/30 anonim ***** válasza:
57%
Bácsikám is ilyen...nem tudunk vele mit csinálni, bár az utóbbi időben annyiszor van rosszul, hogy talán jobb belátásra tér és abbahagyja a zabálást.
2018. máj. 30. 20:46
 14/30 anonim ***** válasza:
39%
Na, ok, ha ez nem kamu, akkor ez tényleg k... sok ilyen rövid idő alatt. Szendvicset nem tud bent enni?
2018. máj. 30. 20:47
 15/30 anonim ***** válasza:
87%

Nagy kamu az egész. Egyáltalán mi az hogy konzervkaja?

Gramm egyébként.

Mennyiségre meg nem sok én most ettem meg 3 tányér gulyást. Ettem volna még, csak el kellett indulnom, meg nem is volt már más kaja. Egy jégkrémnél meg sem állnék. 65 kg körül vagyok.

2018. máj. 30. 20:56
 16/30 anonim ***** válasza:
36%

Egész nap nem evett, gondolom éhes is volt már, végre tud enni egy jót, hogy ne éhezzen tovább. Emiatt már annyit enne mint egy disznó? Ez szerintem elég erős megfogalmazás a párodról.

Egészségügyileg nyilván nem a legjobb, hogy napi egyszer eszik és akkor hirtelen leterheli a gyomrát, DE azt azért ne várjuk már el a másiktól, hogy munka után (főleg ha fizikai) ne egyen annyit amennyi jólesik neki. Utána csak rosszullétek következnének a munkában is, mert nem bírná a tempót az éhségtől.

Ha úgy van igyon több folyadékot nappal és ne este a napi minimumot, egészségesebb kaját egyen vagy hétvégén (ha munka mellett hétköznap nem tud) mozogjon kicsit.

Egyébként ha zavar beszéld meg vele.

2018. máj. 30. 21:06
 17/30 anonim ***** válasza:
27%

Hogy van energiád erre koncentrálni...a pasim is szép adag kajákat beveret, hagy egyen csak, olyan szálkás izmos h egyen csak. Eszembe nem jutna ezt figyelni. Vajon miért zavar téged ez...

Mindig is ennyit evett? Ha mozog is mellé az nem gáz

2018. máj. 30. 21:08
 18/30 anonim ***** válasza:
71%

1 leves és a karfiol az ebédje

A banán meg a jégkrém nálam köztes kaja

A víz, üccsi természetes

A kenyér elmegy vacsinak...

Figyelj, ha egész nap nem evett, mit akarsz? Olyankor ppersze, hogy felkajálja a fél világot, mert ÉHEZETT - bár minek nem visz magával ételt, az rejtély, de mindegy.

2018. máj. 30. 21:27
 19/30 anonim ***** válasza:
32%
Akkor zavarna, ha meglátszana rajta, mert mellette lusta disznó lenne mozogni. Ha normál/sportos alkata lenne emellett, akkor nem zavarna.
2018. máj. 30. 21:27
 20/30 anonim ***** válasza:
59%
Tanuld meg, hogy férfi lehet falánk disznó. Nő akkor sem, ha egy hete csak vizet iszik.
2018. máj. 30. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!