Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem kapott egy fura emailt!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem kapott egy fura emailt!?

Figyelt kérdés
Kerestem ma gépünkön egy emailt és láttam hogy egy szállodától kapott levelet. Az áll benne hogy köszönik hogy hűséges és mindig őket választja... Kérdeztem mikor volt azt mondja nem volt akkor vajon miért kapta ezt...?
2018. máj. 29. 20:46
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
58%
A 29-es elég durva. Erre mind büszke is vagy? Hihetetlen, hogy ebreknek mire van idejük.
2018. máj. 30. 12:01
 32/39 anonim ***** válasza:
#13: "nekem ez mennyire rosszul esik azt mondta had csináljon már azt amit akar" - hát szerintem ez eleve nem válasz agy házasságban, de egy komoly kapcsolatban sem. Amúgy meg szerintem igen tágan értelmezi ezt.
2018. máj. 30. 12:07
 33/39 anonim ***** válasza:
#29, nagy forma lehetsz! :) De miért nem a szeretőd fizeti a szállodát? Nehogy már egy nő fizessen...
2018. máj. 30. 12:32
 34/39 anonim ***** válasza:
Szerintem megcsal.Mondjuk nem mindegy ti otthon hogy vagytok.
2018. máj. 30. 13:07
 35/39 anonim ***** válasza:
46%

33-as 29-es vagyok:

Azert en fizetem a szallodat mert o nem engedheti meg maganak, en pedig szeretem a kenyelmet,ergo evidens h nem egy kocsiban fogok szexelni 8 oran keresztul. A taxit mindig o fizeti, hat ez is valami:-)

Valaki kerdezte h nem szegyell e magam-abszolut nem, sot az ellenkezoje, ilyen Boldog es szexualisan felszabadult meg sosem voltam. 4 baratom az egyetemrol halt meg ket even belul, velem egyidosek, nekem nincs idom arra h etikusan/moralisan eljek csak azert h a tarsadalomnak vagy a szomszednak megfeleljek mert fogalmam sincs h mennyire idom van ezen a bolygon.

Engem anonim itelkezesekbegy anonim oldalon pont hidegen hagynak, ezert is osztottam meg. Az elet nem fekete vagy feher sehol nincs megirva h mindenkinek ugyanaztnas utat kell kovetni.

Amikor eljon az utolso nap szeretnek ugy kicsekkolni h ugy eltem ahogy szerett volna, zero megbanas, almok megvalositasa, et cetera.

2018. máj. 30. 13:08
 36/39 anonim ***** válasza:
Szia kérdező. Van azóta valami fejlemény?
2018. jún. 2. 18:03
 37/39 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel.
2018. jún. 2. 18:14
 38/39 A kérdező kommentje:

Írtam a szállodának hogy ott felejtettem e egy fontos mappát mert nem találom. Az ő emailrol és írták hogy sajnálják de ilyen néven nem volt regisztrált vendég úgyhogy nem ertem

:) talán van remény hogy nem csal meg csak hülye levél

2018. jún. 3. 22:25
 39/39 anonim ***** válasza:
36%
#29, teljesen megértelek, igy is kell ezt csinálni. 32 N
2018. jún. 3. 22:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!