Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem kapott egy fura emailt!?
33-as 29-es vagyok:
Azert en fizetem a szallodat mert o nem engedheti meg maganak, en pedig szeretem a kenyelmet,ergo evidens h nem egy kocsiban fogok szexelni 8 oran keresztul. A taxit mindig o fizeti, hat ez is valami:-)
Valaki kerdezte h nem szegyell e magam-abszolut nem, sot az ellenkezoje, ilyen Boldog es szexualisan felszabadult meg sosem voltam. 4 baratom az egyetemrol halt meg ket even belul, velem egyidosek, nekem nincs idom arra h etikusan/moralisan eljek csak azert h a tarsadalomnak vagy a szomszednak megfeleljek mert fogalmam sincs h mennyire idom van ezen a bolygon.
Engem anonim itelkezesekbegy anonim oldalon pont hidegen hagynak, ezert is osztottam meg. Az elet nem fekete vagy feher sehol nincs megirva h mindenkinek ugyanaztnas utat kell kovetni.
Amikor eljon az utolso nap szeretnek ugy kicsekkolni h ugy eltem ahogy szerett volna, zero megbanas, almok megvalositasa, et cetera.
Írtam a szállodának hogy ott felejtettem e egy fontos mappát mert nem találom. Az ő emailrol és írták hogy sajnálják de ilyen néven nem volt regisztrált vendég úgyhogy nem ertem
:) talán van remény hogy nem csal meg csak hülye levél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!