Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem kapott egy fura emailt!?
Figyelt kérdés
Kerestem ma gépünkön egy emailt és láttam hogy egy szállodától kapott levelet. Az áll benne hogy köszönik hogy hűséges és mindig őket választja... Kérdeztem mikor volt azt mondja nem volt akkor vajon miért kapta ezt...?2018. máj. 29. 20:46
11/39 anonim válasza:
Volt kimaradás mostanában? Nem otthon töltött éjszakák, vagy gyanús órák?
12/39 anonim válasza:
Nem lehet hogy ő intéz céges foglalásokat is?
Amúgy meg szállodai recepciós vagyok. Soha semmilyen információt nem adok ki telefonon hogy ki mikor járt nálunk.
Párszor már felhívtak hogy xy járt volt, jött jönni fog e....kérdéssel.
Válaszom: Nincs adatom a vendéglistáról, visszhall....
13/39 A kérdező kommentje:
Nem igazán tudom voltak túlóra amikor be kellett menni éjjel 12 be de... Olyan bizonytalan vagyok...Egyik kollégája félmeztelen képeit tetszikelgette facen és mikor szóvá tettem hogy nekem ez mennyire rosszul esik azt mondta had csináljon már azt amit akar
2018. máj. 29. 21:19
14/39 anonim válasza:
túlóra ja éjjel,naivka,szállodába dugott a szeretőjével,igy helyes.
15/39 anonim válasza:
Az szerintem sem túlóra volt...
16/39 anonim válasza:
Sztem holnap hívd fel a szállodát, ez a legegyszerűbb. Cska találj ki vmi mesét. Mondjuk a titkárnője vagy és kivételesen téged kért meg h a szokásos csomat v szobát v bármit foglalj le neki, de nem világosított fel h mire is gondol. Játsz is rá nyugodtan h kétségbe vagy esve h abban sem v biztos h abban a szállodában szokott e lenni, de nem akarsz problémát abból h ennyit sem tudsz elintézni a főnöknek. Érted ;) annyi h legalább azt mondják meg h ezen a néven foglalt e már szobát. Meg esetleg h mikor. Sok sikert.
17/39 A kérdező kommentje:
Most értem haza úgyhogy megint rá kérdeztem de állítja hogy ő csak egy szállodába volt és ott is csak velem.... Szeretném elhinni de a kis ördög ott van bennem...
2018. máj. 29. 23:30
18/39 anonim válasza:
Ha tulora miatt mdnt volna a szallodaba akkor azt megmondta volna e nem azt mondta volna hogy nem volt.
Esstleg probalj meg lefoglalni te a szallodaban egy szobat egy estere, es kiderul hogy alapvetoen kuldenek-e emailt foglalas utan.
19/39 A kérdező kommentje:
Én is hasonló dologra gondoltam... Csak az hogy azt írták hogy köszönik hogy eddig is őket választotta... Ez aggasztó
2018. máj. 29. 23:52
20/39 anonim válasza:
Esti túlóra rajta van a bérpapíron. Elég jól megdobja a fizetést egy is. Vagy ha lecsúszhatja, akkor meg tudnál róla, hogy szabin van.
Te se mennél be úgy túlórázni, hogy egy fillért se kapsz.
Nézd meg a bérpapírját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!