Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem kapott egy fura emailt!?
Figyelt kérdés
Kerestem ma gépünkön egy emailt és láttam hogy egy szállodától kapott levelet. Az áll benne hogy köszönik hogy hűséges és mindig őket választja... Kérdeztem mikor volt azt mondja nem volt akkor vajon miért kapta ezt...?2018. máj. 29. 20:46
1/39 anonim válasza:
Mi t szallodai dolgozo mondom h,ilyen nincs h nem volt es kapja:))
2/39 anonim válasza:
Hozzank jar egy par,mar 20 eve:D szeretok
3/39 anonim válasza:
Nem mindegy hogy egy wellness szalloda vagy egy motel... megcsalasra gyanakodsz?
4/39 A kérdező kommentje:
Sajnos arra... Rendes szálloda küldte neki... Mostanában olyan fura lett velem... És ez a levél csak úgy miért kapna ilyet...
2018. máj. 29. 20:58
5/39 anonim válasza:
Hívd fel a szállodát! Szerintem sincs olyan, hogy csak úgy köszöngetnek.
6/39 anonim válasza:
Nem is tudom. Szállodás dolog van, úgy tudják, miről van szó. Az én adataim, teljes diszkrécióval kezelték mindig. Soha nem kaptam semmiről, semmi értesítést, köszönést, stb.
7/39 A kérdező kommentje:
Kedves vendégünk. Köszönjük hogy kitartott mellettünk szeretnénk ha ez sokáig így is maradna... Így kezdődik
2018. máj. 29. 21:00
8/39 anonim válasza:
Ez minimum gyanus :(
En ilyenkor elkezdenek komolyan kutakodni. (Escsak ha mar biztosat tudok, eleallnek vele) OK nelkul persze nem szokasom, de ez igy nem kerek szerintem sem.
9/39 anonim válasza:
Esetleg kimeno emailek kozt erre vonatkozoan van valami? Foglalas pl?
10/39 A kérdező kommentje:
Ott semmit nem találtam
2018. máj. 29. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!