Szaloncukor mennyi ideig áll el? Összegyűlt több mint 10kg belőle. A lányom nem tudta kap a munkahelyén (most kezdett) 6kgot kapott, én is vettem itthonra, férjem is kapott.
Figyelt kérdés
Nem csomagosak, dobozosak hanem kimérősek. Elfogadják a máltai élelmiszer gyűjtő pontokon?2017. dec. 18. 10:33
1/3 anonim válasza:
Mivel ezeket már szeptember-októberben legyártják, ezért max februárig van élvezeti értéke.
A szeretetszolgálat nyilván elfogadja, de ha instant örömet szeretnél szerezni, akkor ne ilyen monstre szervezetnek add, hanem a lakóhelyed szerinti intézménynek, például óvoda, idősek otthona, családsegítő szolgálat, stb... Én legalábbis ezt tenném.
2/3 anonim válasza:
Küldd ki hozzám. Írok egy címet :) Mi két hete vettünk több, mitn két kilót, és már alig 10 darab van belőle :(
És idekinn Svájcban nem kapni.
3/3 anonim válasza:
Ja itt, Tahitin sincs szaloncukor. Egyébként ha gondolod, tedd be a mélyhűtőbe semmi baja nem lesz, kiveszed amikor ennél belőle. De tényleg , az is jó ötlet, hogy a szomszédok ajtókilincsére kis zacskóban felfüggesztesz pár szemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!