Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Jó minőségű, nem agyoncukrozot...

Jó minőségű, nem agyoncukrozott, étcsokoládéba mártott, nem zselés szaloncukrot keresek. Valakinek van ötlete mit vegyek?

Figyelt kérdés
Fontos, hogy ne legyen túl édes. Régen volt az angyalkás, azt szerette a család, de már olyat nem lehet kapni.

2016. nov. 27. 22:50
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Vannak cukormentes szaloncukrok, én tavaly a Tescoban vettem. Többféle márka is volt, pl.Stühmer.
2016. nov. 27. 23:20
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
A Milkának vannak jó minőségű termékei..
2016. nov. 28. 11:00
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
Tesco finest szamos gyártya az is finom.
2016. nov. 28. 11:18
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

A Milka túlárazott, édes, és TEJcsokoládé.

Prémium kategóriában talán a Stühmer és a Tesco Finest amit érdemes lehet kipróbálni.

Illetve a Vadásznak az étcsokis szaloncukrai, ha nem baj hogy alkoholos (szerintem érzékelhetetlen mértékben, de azért mégis :P ).

2016. nov. 28. 15:06
 5/6 anonim ***** válasza:
68%
Az adventi vásárokban (nálunk már tart a belvárosban ) vannak kézműves szaloncukrok is. Érdemes ott is körülnézni, érdeklődni, szívesen kóstoltatnak is az árusok.
2016. nov. 28. 16:17
 6/6 anonim ***** válasza:
81%

Nekem a Szerencsi étcsokoládéba mártott mogyorókrémes, retró -aranysárga- papírba csomagolva a kedvencem.

Viszont egyre kevesebbet látni a boltok polcain. :-(

Idén eléggé meg vagyok lőve, mert nekem kellene megvenni, de kevés, túlárazott és silány minőségű szaloncukrokat látok a boltokban...

Azért, amikor a Boci/Tibi tejcsoki kilóára 2200 - 2600 Ft körül mozog, akkor 5500 Ft-ot elkérni 1 kg étcsokoládéba mártott műmarcipánért, az "rablás".

Valahogy idehaza kellene csinálni, vagy valami mást kitalálni, pl. jobb minőségű tejcsokit házilag becsomagolni. Még mindig megéri, mert legalább tejcsoki és kb. 2500 Ft/kg áron kijön. Viszont ennyiért, se Milka, se Szerencsi, se Strümer, stb.. szaloncukrot nem lehet venni...

Amik még mindig egy bevonatos töltött valamik lennének.

2016. dec. 8. 17:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!