Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a helyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik a helyes döntés? Ti hogyan oldanátok meg?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, a következő problémával:

Ugyanazon a dátumon két fontos eseményen kellene részt vennem, egyik a legjobb baràtnőm egyetemi ballagása, a másik a párom legjobb barátjának esküvője. Viszonylag friss a kapcsolat, 5 hónapja vagyunk együtt. A két esemény nagyon messze van egymástól, kizárt hogy mindkettőre elérjek, hogy tudnék olyan döntést hozni, hogy ne adjam fel egyiket a másikért? Van valakinek valami jó ötlete, meglátása?

Ha elmegyek a ballagásra, akkor bántani fog hogy nem álltam helyt a párom oldalán, de nem volna szép a páromat a legjobb barátnőm elé helyezni sem.

2018. máj. 28. 17:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Kezdetben azt mondtam volna, hogy egyértelműen a barátnő ballagása - de ha nem hívott meg, akkor nem értem, mi a kérdés, mit is keresnél te ott? Csak nem akarnál hívatlanul odaállítani???
2018. máj. 28. 23:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Mi az az "egyetemi ballagás"??? Igaz nincs még harminc éve, hogy egyetemen tanítok, de szerintem még nem láttam ilyet.

Ha konkurens program volna, és a barátnődet javasolnám, de ha neki nem annyira fontos, akkor menj a pasiddal.

2018. máj. 29. 12:22
 13/14 A kérdező kommentje:
Időközben meghívott a barátnőm a ballagására..
2018. jún. 8. 19:56
 14/14 anonim ***** válasza:
A barátod nincs témában. Mennyire fontos barátod valakijének, hogy ott légy és mennyire a legjobb barátnődnek?
2018. jún. 8. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!