Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy 38éves férfiba. A környezetem ellenezné? Ha történne valami köztünk?
ja hogy a családod nem támogatna?
figyelj, én sem gondolkodtam, hogy ez milyen "hátrányokkal" fog járni. És persze egy laza kapcsolatért én sem kockáztattam volna az otthoni biztonságom, meg a jövőmet, de szerencsére nálamnagyon intenzív és egyértelmű volt az érzés, hogy mi egybe tartozunk. Döntsd el, hogy neked ez mennyire fontos, de szerintem, amíg nem kóstolsz bele, nem fog menni, hogy akarod-e, vagy nem a dolgot, mert nálad nem annyira egyértelműek az érzések.
Szerintem a szerelemben az a legutolsó dolog, hogy más mit gondol. Ha szeretitek egymást, akkor úgyis túléli a kapcsolatotok. Egyébként meg nehogy azt hidd, hogy örökké veletek foglalkoznak majd. Idővel megszokják és nem lesz többé érdekes a téma, beszélnek másról. De én a magam részéről úgy vagyok vele, hogy nem érdekel azok véleménye, akiknek nincs jobb dolguk annál, hogy másokat kibeszéljenek.
Az már egy másik kérdés, hogy jelenleg még jól működő is tud lenni egy ilyen kapcsolat, csak majd később lehet, hogy a kb. 20 év korkülönbség sok lesz. (Legalábbis kb. 20 évre saccolok a kommented alapján.) De persze kivételek mindig vannak.
nem tudom biztosa hogy ő mit akar,sosem derül ki számomra egyszer nagyon közvetlen kedves,máskor meg távolságtarto
vele lenne az első párkapcsolatom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!