Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy egy csinos alakú (jó mell, fenék, vékony), szép arcú, divatos, igényes egyetemista nő csak 3 férfival feküdt le?

Figyelt kérdés
25 éves és ezt állítja magáról, de én nem hiszem el, és félek, hogy balekot csinál a pasijából, aki meg az én cimborám... Ő elhiszi neki.
2018. máj. 24. 22:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
97%
Simán létezhet, ha csak olyanokkal feküdt le akikkel járt és több évig tartottak. De egyébként, ha nem 3 pasival lett volna, hanem mondjuk hattal akkor mi lenne?! Én nem lennék olyan sráccal aki ezen gondolkozik a barátjával, hogy vajon tényleg annyi sráccal voltam-e ahánnyal... Elég röhejes, hogy valakinek még mindig ez ilyen szinten számít.
2018. máj. 24. 22:45
 12/24 anonim ***** válasza:
87%
Magas vagyok, formas, a legegyszerubb ruhakban is rendszeresen utanam fordulnak, ismerkedni probalnak, evekig modellkedtem, es megis osszesen randival, kapcsolattal egyutt harom ferfi volt az eletemben, es meg ezt is boven soknak tartom 23 evesen. A mostani kapcsolatom is evek ota tart, es eleg valoszinu, hogy o lesz utolso, es nem lesz negyedik :D. A baratnoim is ilyenek.
2018. máj. 24. 22:46
 13/24 anonim ***** válasza:
92%

Én 22 éves egyetemista vagyok, szép arcú, igényes, vékony, modellalkatú, és 1 férfival feküdtem le. 25 éves koromra ha nem szakítunk, nem fog változni ez a szám. De ha szétmegyünk, akkor maximum 2 lehet az a szám. A személyiség nem a külső megjelenés függvénye.

22/N

2018. máj. 24. 22:50
 14/24 anonim ***** válasza:
50%
Vagy te most attól félsz, hogy kiderül róla, hogy amúgy 20 csávóval volt? Csak mert én egy ilyen konkrét csajt ismerek aki ilyen sokkal volt és ennyi idős, de nem mondanám valami jó nőnek. A kinézetnek nincs túl sok köze ehhez a lányoknál...
2018. máj. 24. 22:50
 15/24 anonim ***** válasza:
1%
Kizart dolog. Szorozd meg 20-szal. Na..ugy mar kijon a szam.
2018. máj. 24. 22:53
 16/24 anonim ***** válasza:
22%

Létezik.

Már-már sok is

2018. máj. 24. 22:55
 17/24 anonim ***** válasza:
7%

"Magas vagyok, formas, a legegyszerubb ruhakban is rendszeresen utanam fordulnak, ismerkedni probalnak, evekig modellkedtem, es megis osszesen randival,"

Mese habbal :D

2018. máj. 24. 22:59
 18/24 anonim ***** válasza:
93%

Szerinted létezik olyan hogy egy nagyon csúnya, 120 kg körüli hájtömeg nő aki nem is igényes magára havonta 8-10 különböző psival kefél vagy leszopja őket?

De meg is adom a választ: Igen, a kolléganőm, mindenki tudja hogy ilyen fehérmájú, és vannak férfiak akik döngetik és szopatják. Nálam is bepróbálkozott.

Szerinted? milyen összefüggés van?

A barátod pedig egy köcsög hogy a barátnője által közölt bizalmas infókat megosztja veled. Semmi közöd hozzá.

2018. máj. 25. 00:02
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem 3 az elég sok. Ez az én nézőpontom.
2018. máj. 25. 00:47
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Létezhet. De ehhez neked mi közöd? Amúgy meg nem mindegy, hogy hánnyal?
2018. máj. 25. 01:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!