Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire szánalmasak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire szánalmasak az egyetemista fiúk?

Figyelt kérdés

A mai előadáson ült előttem két srác (nem voltak semmi különösek, átlagosan néztek ki).

Az órát végigtinderezték, minden lányt kiröhöhtek, akinek kicsit husibb arca volt és tényleg gyönyörű lányokat "kukáztak", ha nem lógott ki a cicijül, nem bikinis fotó volt kint, hanem egy visszafogott, mosolygós.

Én egy elég félénk lány vagyok, tényleg ilyen minden egyetemista srác? Ki is nevették azt, aki nem volt kifejezetten gyönyörű.

2017. nov. 21. 19:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
11%
Mi a gázabb annál, mint amikor valaki ezt csinálja? Hát amikor valaki ezt bámulja. :)
2017. nov. 21. 19:38
 2/14 A kérdező kommentje:
1.: pont ráláttam az egészre, álszent, aki tagadja, hogy óhatatlanul is nem lesz kíváncsi mi érdekli a másik nemet
2017. nov. 21. 19:39
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Igazából ez egyéntől függ, nem attól hogy srác vagy lány az illető. Mindkét nemnél vannak olyanok, akiknek ha nem is jön be az illető, akkor sem savazzák, meg olyanok is, akik röhögcsélnek rajta hogy milyen ronda lúzer stb.
2017. nov. 21. 19:41
 4/14 anonim ***** válasza:
73%
Az ilyenek nálam nem esnek bele a férfi kategóriába, szóval teljesen mindegy számomra, hogy épp mit csinálnak. Javaslom ezt neked is.
2017. nov. 21. 19:43
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

:D Melyik egyetem? (Kar nem kell, csak ugy a suli neve kiváncsi vagyok, mert en is egyetemista vagyok)

20/L

2017. nov. 21. 19:53
 6/14 anonim ***** válasza:
15%

Valószínűleg azzal van bajod hogy azt gondolod hogy téged is balra húztak volna...

Mi a problémád azzal hogy valaki a számára szepet keresi vagy azzal hogy jóképűvel akar kapcsolatba kerulni? Megcsak nem is a csocsmutogatosakat kukaztak ki azaz van ízlésük és nem lotyot keresnek. Kineveti? Nézd a világ nem lehet polkorrekt hogy még a haverunknak se mérjük kinyilvánítani a véleményünket...

2017. nov. 21. 19:55
 7/14 anonim ***** válasza:
18%

Nyugi, nem.

Amúgy egy fényképet tök könnyű kinevetni. :)

Élőben nem biztos, hogy ez lenne a helyzet.

22/N

2017. nov. 21. 20:07
 8/14 anonim ***** válasza:
4%

Nyilván a nők nagy részének is irracionális elvárásai lesznek ilyen alkalmazások használatakor.

A generációtok kreált igényt ezekre a szarokra.

2017. nov. 21. 20:15
 9/14 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem az a gaz, hogy 2 srac alapjan azt gondolod, hogy mindenki ilyen. Mindenhol vannak barmok, de rendesek is.
2017. nov. 21. 20:32
 10/14 anonim ***** válasza:
72%
Ha két csaj csinálta volna ugyanezt, akkor most az egyetemista lányokról lenne ugyanez a véleményed?
2017. nov. 21. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!