Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire szánalmasak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire szánalmasak az egyetemista fiúk?

Figyelt kérdés

A mai előadáson ült előttem két srác (nem voltak semmi különösek, átlagosan néztek ki).

Az órát végigtinderezték, minden lányt kiröhöhtek, akinek kicsit husibb arca volt és tényleg gyönyörű lányokat "kukáztak", ha nem lógott ki a cicijül, nem bikinis fotó volt kint, hanem egy visszafogott, mosolygós.

Én egy elég félénk lány vagyok, tényleg ilyen minden egyetemista srác? Ki is nevették azt, aki nem volt kifejezetten gyönyörű.

2017. nov. 21. 19:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
ez tényleg olyan dolog, h így könnyen arcoskodik két hülye gyerek, ezen ne lepődj meg, nyomják a vagányat is egymásnak. Sose értettem az ilyeneket, de tény, h nemtől függetlenül sok van ilyen, és egyetem utáni emberek is.
2017. nov. 21. 20:54
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Pont annyira szánalmasak, mint a nők...

A munkahelyemen a nagy női pletykafészek mellett ülök, csupa-csupa 30-40 közötti nő, és kb ugyanezt csinálják minden férfivel, csak nem a tinderen.

Vicces amúgy, hogy úgy beszélnek egy kis pocakról, vagy kopaszodásról, mintha 20 éves topmodellek lennének, nem pedig vénlányok, vagy 2 gyerekes 90 kilós elvált nők.

2017. nov. 21. 21:00
 13/14 anonim ***** válasza:
81%

Igen, szánalmas, amit csinálnak.

De 2 emberből megpróbálni következtetést levonni sok ezer emberre, az szimpla butaság.

Amúgy én ugyanezt a történetet láttam egy előadáson, csak ott 2 lány nevette ki a fiúkat. Mindenhol vannak ilyenek.

2017. nov. 21. 21:48
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Sutak. Sok egyemista dolgozik nalunk, de hullanak is kifele. Nem tudnak dolgozni, nem akarnak. Nalam kb ki van love egy iskolatoltelek.
2017. nov. 22. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!