Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elvárnátok az egyetemista párotoktól, hogy a szülei fizessék a közös programjaitokat?
A lány szüleitől semmiképp, mi közük hozzá? A lányzó viszont nyugodtan dolgozgathat az egyetem mellett, hogy legyen egy kis zsebpénze, és ha nem is a felét, de valamicskét azért bele tudjon adni a dolgokba.
A másik oldal ugyanakkor az, hogy ha gyereklánnyal akar a pasi járni, akkor vegye tudomásul, hogy ez vele jár, vagy keressen korban hozzá illő, szintén dolgozó nőt.
Nálunk olyan előfordul, hogy a párom többet fizet bele egy-egy ilyen nyaralásba, de alapvetően olyan kategóriában nézelődünk, amit mindkettőnk pénztárcája elbír. A szüleinket pedig konkrétan már régóta nem vonjuk bele ebbe azt leszámítva, hogy az oktatási év ideje alatt (tehát 10 hónapban a 12-ből), havi rendszerességgel fix összeggel támogatnak. Az az én dolgom, hogy ezt hogyan osztom be, de plusz pénz nincs.
Ha a párom annyit keresne mint ők, vagy esetleg még többet, akkor pláne nem jutna eszébe ilyesmi.
Ha valamihez én ragaszkodom, nyilván én állom, ez nem elég alapvető dolog? Nevelés kérdése, ha a barátodat elhívod ebédelni nem alap hogy te hívtad el, te fizeted ki az ő kajajat is, és forditva is igaz? Nyilván azért kérdezi/kérdezed meg az ebédet mert futja ra hogy a másikat is meghivd.
A kérdésed másik felére visszatérve, nem nem vonnám bele Anyámékat a mi kapcsolati programjainkba. Ha pl. a barátom elakar menni x országba de nekem nem futja vagy másra kell a pénz menjen nélkülem. Ha meghív elfogadom, és próbálom viszonozni a későbbiekben amennyit az én pénzem is enged, de mivel sosem csináltam titkot ebből meg az előző kapcsolatomban sem volt probléma ebből hogy titok lenne ki mit keres "tudtuk" mit bír bevállalni a másik anyagilag.
Én suli mellett dolgoztam, ő már dolgozott, külön lakása volt stb. Elmentünk erre arra, kajálgattunk, mindig ő fizetett. Én éttermi vacsit nem minden esetben engedhettem meg, helyette én főztem vacsit, ebédet, bevásároltam, megpakoltam a hűtőjét, esetleg ruhát vettem neki vagy valami hasznos tárgyat amiről tudtam hogy tetszene neki. Értékelte, nagyon is...
Én ilyen pénzszámolgatós hülyegyerekkel(aki nem érz magáénak a jelzőt nem veszi magára......) soha nem kezdenék, mert nem várok el semmit a másiktól , mindent magamnak oldok meg de aki itt a cent számolgatással jönne nekem el is küldenem a p.csaba de altalaban az ilyenek engem szerencsére elkerültek.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!