Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők kevesebb partnert vallanak be, a férfiak többet?! Hogy is van ez?
Adóbevallás időszak van, de most az előző partnerek számára gondolok. :D
Tapasztalataitok alapján hogy is van ez a történet? Többet, kevesebbet, ugyanannyit?
Oké, hogy őszinteség, de van valami ilyen "sztereotípia". Ti hogy csináljátok, miket tapasztaltok, ha egyáltalán szóba jön ez a téma?
Más nőket nem tudom mit vallanak, én elmondom őszintén, szerintem hülyeség tagadni a múltat. Annyival könnyebb helyzetben vagyok, csak komoly kapcsolataim voltak, azt is 1 kézen meg tudom számolni. De volt férfi aki ezen is kiakadt és elfogadhatatlannak tartotta.
Az exeim közül mind elmondta mennyi volt. Ők sem hazudtak (vagy ha mégis sok értelme nem volt). Nem csinálok belőle ügyet.
És ha egy nőnek éveken át volt 1 db vastag farkú palija, akkor mi van?
Pasi szintén nem a partnerek számától lesz gyakorlott, és bírja sokáig, hanem ha rendszeresen van szex. Ez is leginkább tartós kapcsolatban valósul meg.
Tehát tkp gyakorlat szempontjából nincs jelentősége. Főleg, hogy hiába volt 30 partner, ha a 31. máshogy szereti, máshogy élvezi.
Nőként is őszintén bevallottam mindig, úgy voltam, akinek probléma, azzal nincs miről beszélni. Idén leszek 30 éves.
A párom a 35. férfi (na jó, mind a 35-öt nem nevezném férfinak, a fele inkább csak balfa$z), akivel lefeküdtem. Tud róla. Majdnem 3 éve vagyunk együtt.
Nincs szükség szorzásra, kicsi logika kell csak hozzá, hogyha hazudni akarnék, ennél jóval kisebb számot mondanék...
a pasiknak egy egyéjszakás menet menő, míg a lányoknak ciki
ezért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!