Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők kevesebb partnert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők kevesebb partnert vallanak be, a férfiak többet?! Hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Adóbevallás időszak van, de most az előző partnerek számára gondolok. :D

Tapasztalataitok alapján hogy is van ez a történet? Többet, kevesebbet, ugyanannyit?

Oké, hogy őszinteség, de van valami ilyen "sztereotípia". Ti hogy csináljátok, miket tapasztaltok, ha egyáltalán szóba jön ez a téma?

2018. máj. 24. 18:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%
Én annyit vallok be, amennyi volt. A barátom szűz volt, de először azt mondta, hogy volt 2 lánnyal is, de aztán bevallotta még az első szex előtt, hogy nem volt senkivel.
2018. máj. 24. 19:00
 2/19 anonim ***** válasza:
74%
Mindkét oldalon akadnak gerinctelen alakok, akik hazudnak. De tény, hogy a férfiak felfelé, a nők lefelé kerekítenek többnyire
2018. máj. 24. 19:00
 3/19 anonim ***** válasza:
81%
Nőként 35 körül szégyellem,hogy csak két partnerem volt egész életemben,és hiányérzetem is van emiatt,de ha kérdezik bevallom hogy csak ennyi volt.
2018. máj. 24. 19:04
 4/19 anonim ***** válasza:
80%

Azt szokták mondani, hogy a nőknél a számot amit mondenak meg kell szórozni hárommal, a férfiaknál pedig el kell osztani hárommal.

De véleményem szerint ez hülyeség. Lehet, hogy valaki így gondolkodik, de soha nem értettem, hogy miért lenne bárki több attól, hogy férfi létére sok partnere volt, vagy egy nő ugyanezért miért lenne kevesebb.

A válasz egyszerű: Nem a szexuális partnereid száma fogja eldönteni, hogy te milyen ember vagy.

Nagyon sokan egyébként iszonyat taszító módon állnak ehhez a témához, sokan szidják az olyan nőket akiknek sok partnerük volt, hogy így úgy .... inkább nem írom le, de abban is biztos vagyok, hogy egy büdös rossz szót nem szólnának az ilyenek, ha lehetőségük lenne egyel növelni azt a bizonyos számot.

Férfiak esetében is találkoztam már olyannal aki vita hevében azzal próbált meg érvelni és azt képzelte attól lesz valaki, mert ő utána saját elmondása alapján "bomlanak" a nők, pedig ettől igazából csak nevetség tárgya lesz a szememben és másokéban is akik egy kicsit is intelligensek.

Én el szoktam mondani az igazat, nem teszek hozzá és nem is veszek el belőle. Különben sem olyan nagy szám az.

2018. máj. 24. 19:08
 5/19 anonim ***** válasza:
19%
A noken meg kell szorozni husszal. A pasikebol ki kell vonni 40-et.
2018. máj. 24. 19:09
 6/19 anonim ***** válasza:
13%
Én nem tudnám megmondani, mennyi volt. Nem mintha olyan sok lett volna (5-10), egyszerűen nem tartom számon, nem szoktam ezen gondolkodni.
2018. máj. 24. 19:21
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Igazából úgy van mindkét nemnél,hogy ha túl kevés/sok partnerük volt,nem szívesen beszélnek erről.Felnőtt emberekről van szó természetesen,nem tinikről.
2018. máj. 24. 19:27
 8/19 anonim ***** válasza:
77%

#5: a hármas szabályt kell alkalmazni

A nőknél *3

A férfiaknál /3

2018. máj. 24. 19:36
 9/19 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
29%

Meglátásom szerint a nők szeretik tagadni az egyéjszakásokat, a szexkapcsolatokat, de még a félresikerült "hirtelenkapcsolatokat" is. Ha megnézel egy mai 30 körüli nőt, még így is maximum 5-6 komoly párkapcsolatot fog bevallani. Gondolhatjátok, mennyi a nem beismert fütykösök száma.

A férfiak meg inkább felfelé "kerekítenek", elvégre is maguk a nők tartják kínosnak, ha egy férfi 17 éves korától 13 éven keresztül kizárólag egyetlen nőt dugott.

2018. máj. 24. 19:52
 10/19 anonim ***** válasza:

Ami másnak kevés, az lehet hogy nekem sok.

De az is lehet, hogy ami másnak rengeteg, az nekem még kevés.

Az igazat nagyon kevesen vallják be, mert nem is mindegyikre emlékszik az ember, meg aztán ez tényleg senkire nem tartozik.

Az tény: ha egy nővel ágyba bújok, akkor azt meg tudom mondani hogy én vagyok-e az ő életében a harmadik, vagy a háromszázadik... Igaz, egyik sem zavar.

2018. máj. 24. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!