Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki részt vett PUA oktatáson, vagy aktívan alkalmazza a tanácsokat, mennyire lehet őszinte ember?
"Ha adva van egy Bradd pitt kulso , szinten nincs szukseged Pua-ra"
>Nem feltétlenül... Zsedényi Csaba nyilatkozta, hogy a tanfolyamán olyan pasik is megjelentek, akik tök jól néztek ki. Azért Brad-nak eleve van egy férfias kisugárzása is, nem csak annyi, hogy szőke a haja és kék a szeme. Tehát jó külsővel rendelkezik, de mellé férfiasan is viselkedik. Ha valaki jó külsővel rendelkezik, de önbizalomhiányos, nem fog sikert elérni.
#21 En regeteget megyek terepre, szeretek a haverokkal logni, a pua-n kivul is. S van a szoc koromben egy srac aki magas s jokepu, nincs olyan buli, hogy ne mennenk oda csajok hozza, nem beszelgetest kezdemenyezni, hanem eleve azert, hogy smarolhassanak vele. Ehhez nem kell game, nem kell onbizalom.
Ha egy heyes srac megy el pua treningre, attol meg nem “a topkategoria”, ugyanis a legjobb jelzoje,hogy a lanyok mennyire kezdemenyeznek nala.
@19:58
Nos, nem tudom megvizsgálni a jelenséget, ugyanis nem vagyok a szociális köröd tagja.
De nekem egyszer volt egy olyan élményem, hogy randiztam egy lánnyal, akinek volt pasija. Állítólag soha senkire nem volt olyan féltékeny mint rám.
A lány pedig beismerte, hogy túl jóképű vagyok hozzá, így nem lett köztünk semmi. Később megírtam neki, hogy hagyjuk az egészet, és ő nagyon kiakadt rám, eléggé megviselte a dolog, rendesen lehordott a válaszban.
Tessék, íme egy példa: itt meg az volt a "gond", hogy túl kevésnek gondolta magát hozzám. Ha ismertem volna akkor a PUA-t és megtanultam volna normálisan komfortot építeni, akkor valószínűleg meglehetett volna a csaj, ha annyira akartam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!