Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki részt vett PUA oktatáson, vagy aktívan alkalmazza a
tanácsokat, mennyire lehet őszinte ember?
#10: Ezzel az a gond, hogyha valaki a saját tapasztalataira épít és azok negatívak, akkor meg jön az a szöveg, hogy milyen gonosz és általánosító az illető.
2018. máj. 23. 15:42
Attól függ, milyen PUA tanításon vett részt. Olvastam itt olyan választ is PUA tanonctól, ami ritka szimpatikus volt és a leírásból azt vettem észre, hogy amin ő vett részt, ott inkább arra mentek rá, hogy lehet lazábban venni egy ismerkedést, akár párkapcsolati, akár egyéb téren, és szó sem esett arról, hogy hazudni kellene a nőknek. Nyilván attól függ, milyen tanácsokat alkalmaz.
2018. máj. 23. 15:46
13/28 A kérdező kommentje:
Tehát, mivel a nők többet foglalkoznak az emberekkel, hamarabb kiismerik a férfiakat, meg persze önmagukat is. A férfiak nem foglalkoznak ilyesmivel, így önismeretük nulla akár 30 éves korukban is... A PUA, amolyan mankó a férfi önismereti útjához, hogy gyorsabban és könnyebben megértse miként működnek az emberek, így kiküszöbölve hátrányukat a nőkkel szemben?
#13: Azért ez így meredek. Ha a nők jobban kiismernék a férfiakat, akkor nem lenne annyi bántalmazó kapcsolat.
Szimplán a nőknek egyszerűbb a jelentkezők közül választani, mint férfiként jelentkezőnek lenni, ezért a férfiak próbálnak különböző módszerekkel javítani magukon.
2018. máj. 23. 17:49
"Tehát, mivel a nők többet foglalkoznak az emberekkel, hamarabb kiismerik a férfiakat, meg persze önmagukat is."
>Épp az, hogy a nők nem értik önmagukat. Ők azért nem mélyednek bele a témában olyan szinten, hogy pl. a férfi-nő kapcsolatokat evolúciós szempontból vizsgálják.
Max annyi tudásuk van, amit a light-os pszichológiai cikkekből tanulnak, akik a nekik szánt női magazinokban olvashatóak.
2018. máj. 23. 19:24
16/28 A kérdező kommentje:
Lényeg a lényeg a férfiak 2x-es lemaradásban vannak az önismeretet illetően. Szóval, amikor a 20-as éveiben járó "férfi" követeli az azonos korabeli Nőtől az önismeretet, akkor nem gondol arra, hogy levan bőven maradva.
Abban egyetértek, hogy a férfiak le vannak maradva a nőkhöz képest. A PUA ezért jó, mert - mármint a jó PUA - megmutatja azt, ami a Matrix mögött van, és segít felzárkózni a nőkhöz.
2018. máj. 23. 19:32
Miért lennének a srácok lemaradva önismeret terén?
2018. máj. 23. 19:34
En kicsit felnek ettol Dragonos PUA dologtol, mert te itt mast se csinalsz, csak neki marketinget. De amit hozzaszolsz, abbol az jon le, hogy nem erted az osszefuggeseket.
Az 56% ossal ertek egyet, ez kereslet kinalat dolog. S nem a nok nem hulyek, s igen evoluciosan arra vannak programmozva, hogy jobban ertsek a metakommunikativ jeleket, hisz csak ugy tud valasztani, ha jobban ismeri mik azok a faktorok amikre szur. S koze nincs a pszihologiai cikkek tanulmanyozasahoz.
A te dolgod rajonni, hol a res a pajzson. Ha adva van egy gazdagcsaladi hatter valoszinu nincs szukseg pua-ra. Ha adva van egy Bradd pitt kulso , szinten nincs szukseged Pua-ra. Ha viszont atlagos vagy s nem jutsz x mennyisegu es y minosegu lanyhoz, akkor a Pua segit. Mert az alapok a leghulyebb pua rendszerben is jol le vannak fektetve.
A pua egy onismereti ut ami megtanit, rengeteg mindenre sajat magaddal kapcsolatban.
2018. máj. 23. 19:42
Semmiféle marketinget nem csinálok, mindössze annyit tettem, hogy bővítettem kicsit a képet, hogy van PUA Mex Deluxe-on és Pufafestival Jimmi-n is túl. Ők szerepelnek ugyanis a médiában, így ők a legismertebbek. Az pedig eléggé zavaró, hogy a PUA-t ezekkel az emberekkel azonosítják, akik mások ügyetlenségéből akarnak megélni. Ez ellen viszont igenis felszólalok, legalább itt. Ennyit tettem, de nem kell rám hallgatni. A PUA egy jelenség a mai világban, rengeteg előadó van, lehet ennek is, annak is a módszerét használni, csak egy alternativát akartam mutatni.
2018. máj. 23. 19:53
Kapcsolódó kérdések: