Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lányt, hanyadik randi (n) után érdemes megcsókolni?
Szóval most itt egy pozitív egész számot kéne írni válaszként? :)
Szerintem minden eset más és más. Emiatt saját példámat tudom mondani csak. Eddigi egyetlen hosszabb távú kapcsolatomnál ez úgy nézett ki, hogy netes ismeretség utáni első talin volt már csók. Kettesben voltunk, úgy hozta a helyzet. Pedig beszari vagyok fiú létemre és valahogy mégis annyira egymásra voltunk kattanva, hogy én kezdeményeztem és ő is örült neki. :))
Helyzet adja magát valahogy, nehéz ezt leírni. :S
Szerintem túl sokáig nem érdemes várni. Jó, mondjuk a te korodban én még sehol se tartottam ilyen téren, így lehet, hogy ott máshogy kell. De 20 fölött azt gondolom a csók minél hamarabb tanácsos. Ha annyira nem vagyunk egymásra kattanva hogy még az sincs, akkor mégis mit akarunk egymástól?
Szia:)
szerintem ha látod a lányon hogy ő is akarja és kicsit közeledsz és nem távolodik el tőled akkor nyugodtan megcsókolhatod de ha ezek nincsenek meg várj még 1 kicsit:)
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!