Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szűz csaj miért ennyire "szexmániás"?
Fiatal lány vagyok, nem szeretkeztem még (nincs semmi bajom, szimplán csak így alakult eddig), és valahogy kezdem megérezni a nyarat, a sok-sok bulit (remélem megyek is, nem csak álmodozom róla), a nyaralást, a parton való napozást, szórakozást, a pasizást... Teljesen be vagyok zsongva. :D Ezt várom már mióta!
Szerintetek nincs baj velem? :D Állandóan a szex-en jár az eszem, pedig nem is tudom milyen (masztizni szoktam, de az gondolom nem ilyen :D), alig várom, hogy flörtölgessek (nincs barátom, tehát lehet).
Hát nem a legjobb...-.-'
Matek 25p
Magyar 43p
Angol 44p
Töri 48p
Föci 47p
Neked?:D
Szolnoki vagyok. :D Nagyon messze tőled, francba... pedig tök jófejnek tűnsz. :D
Nekem 3-as lett mind, kivéve matek (épp 2-es:DDD), meg a német(4-es:D)
Mondjuk hiába mind, ha nem tudok pl. megszólalni németen... akkor b@szhatom a 4-est :DDD
Majd lesz valami, nem akarok fősuliba menni (beadtam a jelentkezésem, de sztem esélytelen, h felvegyenek, meg azóta más terveim vannak), szal azért sem hajtom magam halálra... a lényeg, hogy meglegyen, és kész. :D
Dettó így vagyok én is... bár én sehova nem jelentkeztem, mert esélytelen..:D
Majdcsak meglesz... ha meg nem, tuti lezúzom az illetőt:D:P
:DDD Köszi! xD Remélem én is, hogy megtalálom, mert nem vagyok olyan rossz csaj (most nem beképzeltségből írom), azért külsőre lenne egy kis munka xD, de nem vészes :DDD, belsőleg viszont úgy érzem, hogy nincs gond velem. :D Persze nincs olyan nő/férfi, aki 100%-ig elégedett lenne magával, meg az nem is jó sztem, mert akkor tuti hótra beképzelt :D
Benned nem csalódnék xD lehetséges.. ha közelben laknál, még taliznék is veled lehet :D
Nyaralás lesz?:D
Kérdező: " én már nem vagyok "
"Egy szűz csaj miért ennyire "szexmániás"?" Ez nem paradoxon? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!