Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szűz csaj miért ennyire "szexmániás"?
Fiatal lány vagyok, nem szeretkeztem még (nincs semmi bajom, szimplán csak így alakult eddig), és valahogy kezdem megérezni a nyarat, a sok-sok bulit (remélem megyek is, nem csak álmodozom róla), a nyaralást, a parton való napozást, szórakozást, a pasizást... Teljesen be vagyok zsongva. :D Ezt várom már mióta!
Szerintetek nincs baj velem? :D Állandóan a szex-en jár az eszem, pedig nem is tudom milyen (masztizni szoktam, de az gondolom nem ilyen :D), alig várom, hogy flörtölgessek (nincs barátom, tehát lehet).
T.E. Te vagy az?:P
Ha Babi néni nincs is itt, de én itt vagyok.
Üdv.: Szőrmóksegg.
én fiú vagyok, de ha egyszer találkozunk, én baromira szétduglak.
20F
Hány éves vagy???
Mert széttöcskölném a nunusodat!:$:P
F/18
nyugi ez normális:D
a hormonok
én is így vagyok:)
21/L
:DDD Úristen, ti betegek vagytok! :DDD
Én 19 éves vagyok már... :D Szóval szabad vagyok, "bármit" csinálhatok, de csak ésszel. :) Idegenekkel nem fekszem össsze, maximum flört+csók, nekem a szex-hez érzelem kell, főleg az elsőnél. :D
Nagyon várom már a Balcsit is, olyan osztállyal megyek, ahol rengeteg jó pasi van (mondjuk felének van csaja), de ott tuti ismizem majd. :D Itthon nem nagyon tudok, mert kis városban lakom + a pasik is nyomik. :( :D
Mindenkit felpontoztam, tök jó kedvem van, pedig még az érettségin sem vagyok túl. :DDD Idegeskednem kéne, de most valahogy minden mindegy. :D
Ti mentek nyáron valamerre? :D
Fogtok/tervezitek a csajozást/pasizást? :D
18:42
Nyugi én se gondoltam komolyan, csak hülyültem... különben még én is szűz vagyok...:D:P
F/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!