Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés
Egyetemisták vagyunk mind a ketten. Van hogy a barátom nálunk tölt 1-1napot vagy a hétvégét vagy én náluk. Ő kolis tehát ha nálunk marad hetvegen, kaját is kell pakolnom valamennyit, h ne semmivel induljon vissza az egyetemre. De nekem anyaek nem igazán főznek, vagy teljesen másabb dolgokat amiket mi barátommal szeretünk, így többnyire ilyenkor én külön főzök még kaját. Csak a tanulás meg diakmelo mellé mindig azon filozni h baszus mit főzzek(és még annyira jártas sem vagyok h olyan jól tudjak főzni)meg még elmenni bevásárolni.. plusz ez mind pénz (mert anyáék nem sokban támogatnak, és sokszor nem csak kaját de haztartasban egyéb dolgokat is én veszek). Még most oké volt, mert kaptam osztondijat, meg tudtam munkat vallalni, de a kovetkezo idoben a vizsgak miatt ez mind kiesik. Ha anyaekkal probalnam megbeszelni ezt valszeg az lenne a válasz h sokba van ez a kapcsolat. Nem tudom mit tegyek. Szakítanom kéne emiatt?:( 20evesek vagyunk
2018. máj. 15. 01:49
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Kérd meg, hogy vásároljon be ő, és hogy segítsen be a főzésbe. Ha nem tetszik neki, akkor oldja meg ő a kajáját a koliban. Ha ez se tetszik, akkor pá. Nem vagy te ingyenkonyha.
2018. máj. 15. 01:55
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Miért kéne neki ennivalót csomagolnod? Nem kisgyerek már.
2018. máj. 15. 02:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Vásároljon be magának Ő. Aztán segítsen neked a főzésben. Szerintem ez lenne az alap.
2018. máj. 15. 06:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Ő is pakol neked, mikor te náluk vagy? Felmerült már benne, hogy viszonozza valamivel azt, hogy ellátod kajával a hétre? Belefizet? Vagy természetesnek tartja?

Először beszélj a pároddal, hogy ez neked így nagyon sokba van. Ha nem együttműködő, akkor lapát, mert csak kihasznál.

2018. máj. 15. 08:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Es ezt miert te fizeted es te csinalod?
2018. máj. 15. 08:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Önmagában ezért nagy butaság lenne szakítani. Szálljon be ő is a kaja költségébe, vagy vegye meg ő, és máris nem lesz olyan megterhelő Neked... kommunikáljátok erről nyugodtan... amúgyis te teszel szívességet, nemde?
2018. máj. 15. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!