Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oldjam meg? Nem akarok ribizli lenni
Ha párkapcsolatban vagy, akkor neked kell lesni a másik kívánságait? Hát ez a hátránya annak, hogy neked olyan "FÉÉÉRFI" kell aki uralkodik rajtad, te pedig szolgálod.
Vannak másfélék is egyébként, maximum őket észre sem veszed.
Feküdj le emberekkel, ez a megoldás. Sok saját lakásán "dolgozó lány" pl összeköti a kellemest a hasznossal :D
Ha nem akarsz ribizli lenni, akkor ne kérj érte pénzt, és ajándékokat.
Először is a legkorrektebb módja, hogy közlöd a jövendőbeliddel a céljaidat, nem úgy, mint pl az én volt párom, aki folyton került, de néha megjelent felborítva mindent. Néha elővett, mint valami alkalmi húsdarabot, aztán megígért mindent, utána felszívódott megint.
Ha meg nem reagáltam rá, képes volt felkutatni, bárhol voltam is, és nem szállt le rólam.
Ha árucserét folytatsz akkor vagy ribizli, ha csak forgalmad van akkor nem. Csak az egyik megy érzelemmentesen.
30/f
Én is így vagyok, és ha lesz szexkapcsolat szerűségem,az nem ribiség! Nemtől függetlenül mindenkinek szüksége van a minőségi szexre! :)
19/L
Hát ezek szerint annyira mégsem, mert akkor nem irigykednél. Sajnálom a barátodat amikor lepattintod őt, mert nem lehet jó az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!