A Ribizlit kötelező kimagozni, ha cefrét akarok belőle csinálni?
Figyelt kérdés
Piros ribizliből szeretnék pálinkát főzni. Feltétlenül muszáj kimagozni, ha jó pálinkát akarok belőle?2014. jún. 28. 21:12
1/2 anonim válasza:
Nem, de össze kell zúzni és pár nap után, amikor a pektin lebomlott, akkor a levet el kell választani a gyümölcshéjtól és magoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!