Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok és nem is teszek semmit a csajozásért/lányokért. Szerintem megőrültem, mit tegyek?
Valaki nagyon meg van keseredve #1-es, elég rossz tapasztalataid lehettek akkor.Ilyen remek véleménnyel meg hozzá állásal sose lesz senkid már meg ne sércselek és ha lehet akkor ne is mondj ilyeneket másnak...
Kérdező majd el jön az az idő, hogy érdekelni fog, én 20 éves koromig nem igényeltem, hogy legyen melettem bárki aztán bennem is megindult valami.N ne aggódj szerintem ez normális.Azért próbálkozz a lányokkal, majd meg jön hozzájuk a kedved. :)
De érdekel pedig meg szeretném ha lenne de mégis túl gyáva lennék hozzá vagy mégsem érdekel annyira. Más már 14 évesen rágja a kefét meg nyavajog, hogy nincs senkije erre nekem lehetne és mégis lusta vagyok. De ha igazán akarnám szerintem tennék is érte, úgyhogy lehet még nem értem meg rá igazán.
Egyébként tanulok persze, egyetemre járok és most többet kell kicsit tanulni de ezt nem hoznám fel kifogásnak. Sportolok is az köti le a teljes szabadidőmet, noha nem élsportoló szinten és nem is mindig űzöm mert nem olyan sport de imádok olvasni róla, filmeket nézni róla esetleg szóval a tanulás és mondhatni a sport tölti ki minden szabadidőmet, de azért beleférne egy barátnő is simán.
En is igy vagyok vele. Undorodom mar, hogy nekem hegyet kell maszni azert is, hogy egy nyogvenyelos kerdezz felelek beszelgetes legyen. Csak az elvaras, de a masik fel sosem alkalmazkodna, tenne azert, hogy megismerjen vagy haladjon a kapcsolat. Csak nekem kell valtozni, o persze tokeletes es elvar dolgokat. Adni nem ad. Allandoan onfejleszto szakkort tartok, hogy jobb, nyitottabb ember legyek. De az eddigi ismerkedeseim egyiranyuak, ezert akarmilyen is legyek... le sem sz.rjak... hazudni, meg megjatszani a nagyfiut nem fogom.
Normalis pasi nem kell, ez van. Meguntam a stresszt. Nem akarom, hogy a napjaim azzal teljenek. 27f
Ez a hozzaallas egyre gyakoribb lesz, mar ismeroseim kozt is som... ez van.
A nok nagyon magas es sokszor ostoba elvarasinak megfelelni nem erettsegi szint kell.
Hanem megfelelesi kenyszer...
Ketto opcio van.
Vagy megnezel egy ketto dolgot sraccal, mert bi vagy.
Vagy a sok hoki miatt nofap et elkezded. En fuggo vagyok, es az az oka amiert vagyom, de nem cselekszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!