Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok és nem is teszek semmit a csajozásért/lányokért. Szerintem megőrültem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy 19 éves vagyok még nem volt barátnőm (se csók semmi)ami egyrészről zavar mert a környezetem többségének már volt vagy van is és mindenki éli a felnőttek életét én meg ugyanott tartok mint 10 éve. Régóta ábrándozok is egy barátnőről. Másrészt viszont nincs is kedvem tenni érte semmit.Félek is meg eléggé bizonytalan is vagyok amit meg is értenék és elfogadnék de állítólag jól is nézek ki így pedig mégiscsak zavar, hogy kihasználhatnám az alkalmakat de mégsem élek velük. Most is kisebb fesztivál van a városban, lenne is kivel menjek mivel egy lány elhívott de még sincs semmi kedvem. Szerintem ez már nem normális.2017. máj. 19. 18:32
11/13 anonim válasza:
Nem ugyanaz tokeletes modelleket nezni, es elo nokkel csevegni. Sok oka lehet igazabol. probald meg a maszturbalast heti max egy alkalomra csokkenteni. lehet hogy az a gond.
12/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sem meleg sem biszex. Ezt ki is lehet zárni. Próbáltam már, volt, hogy sokáig nem maszturbáltam de semmi sem változott, úgy értve, hogy nem volt kedvem csajozni sem velük csevegni.
2017. aug. 3. 17:07
13/13 A kérdező kommentje:
Az a legnagyobb baj talán, hogy nincs egy olyan állandó szoros baráti köröm ami megköveteli azt, hogy sokszor lógjak velük, úgy talán több esély volna a csajozásra is de így lehet akármilyen rendezvény vagy járhatok akárhová egyedül de nem tudok elérni semmi sikert mert így mindenkinek nehéz volna, pláne, hogy én félénk, bizonytalan is vagyok.
2017. aug. 3. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!