Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan oldjam fel a csendet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjam fel a csendet, mikor mind a ketten nagyon csendesek vagyunk?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki nagyon tetszik már régóta, aztán úgy néz ki, hogy most együtt megyünk vizsgázni majd az egyetemre az egyik tárgyból, de egy óra az út az egyetemre, és attól félek, hogy nem tudok majd megszólalni. Facebookon nagyon nyílt tudok lenni, de az igazság az, hogy nagyon csendes vagyok, ő is az és pont emiatt félek, hogy nem tudunk majd elbeszélgetni.

Tudnátok adni valami gyors tanácsot, hogy hogyan kerüljem el a kínos csendet?

21/L

2017. jún. 19. 12:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk kérdezz rá a vizsgával kapcsolatosan? Aztán meg arra, hogy mit tervez nyárra, hogy fog alakulni. Nagyon fontos, hogy ne eldöntendő kérdést tegyél fel, amire igennel vagy nemmel lehet válaszolni, hanem olyat, ami hosszabb kifejtést igényel, pl. Hogyan, mi a terved, mit gondolsz, milyen módon stb.
2017. jún. 19. 12:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj hogy egyikőtök sem rámenős és nagydumás. Nagyon nehéz lesz így komolyabb kapcsolatot kialakítani. Neked is fel kellene mérni hogy mennyire tetszel neki, megpróbálni rávenni hogy kezdeményezzen.
2017. jún. 19. 12:40
 3/8 A kérdező kommentje:

Rendben.

Utolsó: de hogyan?

2017. jún. 19. 12:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy kijelented a társaségában, jajj, de elmennék ide,oda, amoda. Ha kapcsol, lépni fog.
2017. jún. 19. 12:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Igyatok meg közösen egy üveg bort. Fejenként.
2017. jún. 19. 13:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Megbeszélheted, h te elég csendes vagy,és szeretnéd, ha megértő lenne veled ha esetleg hosszabban hallgatsz.

Szerintem ez mosolyogtató. Tán még ki is nyílhat.

(egykori zárkózott) 40N

2017. jún. 19. 14:09
 7/8 anonim ***** válasza:

#2 vagyok

Mosolyogj rá nagyokat, fuss vele össze láthatóan "véletlenül". Fontos hogy úgy tűnjön spontán. Esetleg tehetsz megjegyzést hogy hétvégén unatkozni fogsz.

2017. jún. 19. 14:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nagyon bátornak kellene lenned és elhívni valahova.
2017. jún. 19. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!