Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjam meg?

Figyelt kérdés

Majdnem egy éve vagyok együtt a párommal. Néha voltak problémák, de mostanában teljesen rendben minden. A problémám az, hogy szeretem és tetszik nekem, de mégis félek kicsit attól, hogy lefeküdjek vele. Ő nekem az első, neki nem én vagyok. Egyébként türelmes velem, nem mondja hogy csináljunk valamit, amit nem akarok. Más dolgok voltak már, kényeztetett már. Az zavar engem, hogy tetszik és szeretem de mégse merek lefeküdni vele. Türelmes volt eddig is, meg mondja, hogy nem erőszakol rám semmit de biztos hogy már szívesen lefeküdne velem... Szóval türelmes de nekem mégis rossz érzés, hogy váratom... Félig-meddig úgy vagyok vele, hogy amúgy szeretem és kívánatosnak tartom, ezzel nincs baj, csak magától a helyzettől félek... nem tudom miért.

Korábban amiatt, hogy vajon fájna-e vagy nem lesz-e gond a védekezéssel meg ilyesmi.

Szóval akarom is de teljesen mégsem merem. A párom türelmes, de úgy érzem nem kellene sokáig váratnom...

Meg az is igaz, hogy jobb lenne, ha nem görcsölnék rá... jó esetben csak az első rossz (már akinek). Meg később sem görcsölhetek ezen állandóan.

Nem használ ki biztosan, szóval ettől nem kell aggódnom, nagyon türelmes, a támaszom, számíthatok rá többféle helyzetben, értékeli a belsőmet is meg minden.

Nem ez a gond, hanem az hogy félek kicsit vagy görcsölök.

2018. ápr. 12. 21:16
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék félni... nemcsak miatta hanem magam miatt sem. Nekem is jó lenne, ha megszűnne ez a rágörcsölés...

Most már azért ismerjük egymást, meg tudom, hogy komolyan gondolja... és szeretem is meg tetszik is, kívánatosnak tartom. Nem kellene rágörcsölnöm.

2018. ápr. 12. 21:19
 2/26 A kérdező kommentje:

Ki mit tanácsol?

Volt valaki hasonló helyzetben?

Ne gyertek azzal, hogy nem kell rajta ennyit gondolkodni, mert az első nem mindenkinek megy könnyen.

2018. ápr. 12. 21:20
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok a duma a semmiről. Felnőtt kategória.
2018. ápr. 12. 21:32
 4/26 anonim ***** válasza:
77%

Hány éves vagy ? Szerintem ez inkább tini kapcsolatokba szánt kérdés nem ?

Egyébként, ha az én párom lennél, én már szakítottam volna veled, értem,hogy az leső,de egy év szex nélkül nem pálya. <- Ez a személyes véleményem, nem lepontozni :D

Annyit aggódsz ezen a dolgon,hogy az valami hihetetlen...védekezés ? ne valami olcsó gagyi tescos gumit használjatok és kész. A durex nekem még mikor használtam óvszereket, sosem szakadt ki. Fájhat az első, emberfüggő, de a leírtak alapján párod gyengéd lesz veled.

2018. ápr. 12. 21:33
 5/26 A kérdező kommentje:
20 vagyok.
2018. ápr. 12. 21:33
 6/26 A kérdező kommentje:

Amúgy ahelyett, hogy szidtok, adhatnátok tanácsot is.

Nem tudom miért olyan hihetetlen, hogy minden ember más. Van, aki jobban fél, van aki kevésbé. És nem én vagyok az első ilyen.

Inkább azt mondjátok meg, mit csináljak, hogy ne féljek.

2018. ápr. 12. 21:35
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem szid, de ez csak trollkodás.
2018. ápr. 12. 21:36
 8/26 A kérdező kommentje:
Miért?
2018. ápr. 12. 21:39
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem adtam elég tanácsot. 20 éves vagy ? :D Ne viccelj, a tipikus stréberek strébere ? Nem élsz társasági életet egyébként,hogy egy éve vagy együtt pároddal szex meg még nem volt ?

Persze,megértő, tudod miért ?

Mert több,mint valószínű,hogy mással elégíti ki az igényeit,amiket te nem adsz meg neki.

2018. ápr. 12. 21:42
 10/26 A kérdező kommentje:

Nem vagyok stréberek strébere és van társasági életem csak kapcsolatom nem volt még.

Mi ebben olyan nagy baj?

És biztos hogy nem elégíti ki mással.... miért kell rögtön ezt rámondani mindenkire aki türelmes?

2018. ápr. 12. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!