Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mentsem meg a szexkapcsolatot a tulgondolastol?
Tegnap a szexpartneremmel melyebb beszelgetesbe kezdtunk, szoba hozta hogy tart 1,5 eve, es nem olyan mint az elejen.. Zavarja hogy utobbi idobe nem beszelgetunk orakat szex elott mint regen, o pedig csak igy szexelni nem akar jonni. Talan bekene fejeznunk, bar ezt kb minden talin eljatszuk mar az eleje ota.(tobbszor probaltuk mar befejezni de nem sikerult.)
Ahogy igy beszelgettunk feltunt hogy nagyon sokszor gondolkodik ezen az egeszen.
1,5 -2 hetente talalkozunk, azon kivul ritkan beszelunk csak, nem ertettem hogy hogy jut egyaltalan eszebe azon gondolkodni hogy miota tart, stb.. Munkakozbe? Unalmaba? Ebbol kiindulva hogy a talalkozok kozott sokszor 2 het eltelik es semmi komunikacio addig, ra is kerdeztem hogy mikor gondolkodsz rajtunk? Majd kicsuszott a szajan reflekszbok hogy, minden nap. Utana ezt egy kellemetlen csond kiserte meg magyarazkodas hogy holnap a mai talalkozonkon fog gondolkodni, holnap utan szinten stb..
Persze a talalkozot mar ugy zartuk hogy jovoheten ujra jon, szoval nem akarjuk igazabol befejezni ezt, csak nem tudom hogy mennyire normalis hogy allandoan gondolkodik "rajtunk".
Volt hogy beakarta fejezni mert hogy megeszi ez az egesz mar a gondolatait, probalom neki elmagyarazni hogy ne dramatizalja ennyire tul de hiaba.
Nincs otletem hogy mit tudnek csinalni. Hogy lehet megmenteni egy ilyen kapcsolatott a tulgondolastol? Akar hogyan zarunk le egy talalkzott, sosem tudom mi van a fejebe mire legkozelebb jon mert vegig kattog az agya, ossze zavar, pedig nem szivesen engednem el ot, es hiszem hogy o sem fog de ez igy nem normalis.
Koszonom a tanacsokat. En 25/n o 31/f
Koszonom a valaszokat. :)
Probalom persze kimutatni amennyire lehet, de kozbe megis kontrolalom magamar is, pedig szivem szerint az arcaba mondanam hogy ne bas*zakodjon mar ennyit, es legyen mar egyertelmu ami koztunk van. Az a baj hogy errol meg beszélni se nagyon mer, nem miattam az biztos hanem maga miatt. Mert ha elmondha, akkor azzal egyutt maga elott is belatja.
A szexkapcsolatok is véget érnek egyszer, lehet ezt érzi.
Amúgy, miért olyan nagy cucc, hogy tudja, hogy 1,5 éve dugtok? :D Ez nem olyan nagy dolog, hogy egy ilyen bevillanás elvegye az egész napot és ezen kelljen agyalni.
Amúgy, 31 évesen úgy viselkedik, mint egy gyerek.
Én ilyentől nem is akarnék kapcsolatot, de ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!