Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mentsem meg a szexkapcsolatot a tulgondolastol?
Tegnap a szexpartneremmel melyebb beszelgetesbe kezdtunk, szoba hozta hogy tart 1,5 eve, es nem olyan mint az elejen.. Zavarja hogy utobbi idobe nem beszelgetunk orakat szex elott mint regen, o pedig csak igy szexelni nem akar jonni. Talan bekene fejeznunk, bar ezt kb minden talin eljatszuk mar az eleje ota.(tobbszor probaltuk mar befejezni de nem sikerult.)
Ahogy igy beszelgettunk feltunt hogy nagyon sokszor gondolkodik ezen az egeszen.
1,5 -2 hetente talalkozunk, azon kivul ritkan beszelunk csak, nem ertettem hogy hogy jut egyaltalan eszebe azon gondolkodni hogy miota tart, stb.. Munkakozbe? Unalmaba? Ebbol kiindulva hogy a talalkozok kozott sokszor 2 het eltelik es semmi komunikacio addig, ra is kerdeztem hogy mikor gondolkodsz rajtunk? Majd kicsuszott a szajan reflekszbok hogy, minden nap. Utana ezt egy kellemetlen csond kiserte meg magyarazkodas hogy holnap a mai talalkozonkon fog gondolkodni, holnap utan szinten stb..
Persze a talalkozot mar ugy zartuk hogy jovoheten ujra jon, szoval nem akarjuk igazabol befejezni ezt, csak nem tudom hogy mennyire normalis hogy allandoan gondolkodik "rajtunk".
Volt hogy beakarta fejezni mert hogy megeszi ez az egesz mar a gondolatait, probalom neki elmagyarazni hogy ne dramatizalja ennyire tul de hiaba.
Nincs otletem hogy mit tudnek csinalni. Hogy lehet megmenteni egy ilyen kapcsolatott a tulgondolastol? Akar hogyan zarunk le egy talalkzott, sosem tudom mi van a fejebe mire legkozelebb jon mert vegig kattog az agya, ossze zavar, pedig nem szivesen engednem el ot, es hiszem hogy o sem fog de ez igy nem normalis.
Koszonom a tanacsokat. En 25/n o 31/f
Te tényleg nem látod, hogy ő többet akar tőled?
Azért nem fejti ki konkrétan, mert fél, hogy akkor te bezárod a kapukat és annyija se lesz, mint most van.
Hogy mentsd meg?
*legyen kapcsolat
Mit lehet tenni ezen kívül?
*szard le a gondolatait
*legyen vége a szexkapcsolatnak
Ez a három opciód van.
Beszeltunk errol tobbszor, nem szeretne tobbet ezt mindig tisztaztuk. En szeretem ot, biztos hogy neki is vannak erzesei.. De sosem volt meg baratnoje, eleg maganak valo es zarkozott tipus. En teljesen elfogadtam ezt, viszont amikor ugy akart szakitani hogy megeszi mar a gondolatait ez az egesz, akkor tudtam hogy ossze van zavarodva es megint megilyedt, utana eljezdtem hogy csak szex, nem beszelgetunk nagyon stb.. Ha nincs min gondolkodni talan nem fog. De ez sem mukodik ugy nez ki.
Tehetetlennek erzem magam, megragadtunk valamibe amibol se ki se tovabb nem akarunk/ mertunk lepni, viszont amink van ahoz ragaszkodunk.
Koszonom a valaszodat.
En nem akarom ezt lezarni csak valami megoldat ra. Eddig akarmit probaltam, hiaba valo volt.
Egyel korabbi talalkozon is minden rendbe volt aztan rakezdett hogy ugy erzi megalitjuk az eletunket (tobbszor elmondtam hogy ismerkedjen stb) de folytatta hogy mas fele nyitni sem tudunk, mert az a masik nem o es nem en. Nem tud hozza erni mashoz, bekell fejeznunk mert ez orultseg.
Aztan megbeszeljuk majd ujra jon es megint agyalt valamin es ujra kezdodik minden alkalommal elorol.
Hogyan tudnam elmagyarazni hogy csak elvezze amikor ittvan utana pedig ne gondolkodjon semmin a kovetkezo talalkozoig, csak eljen, szorakozzon akarmi, majd jojjon 2 mulva ujra, nyugodtan, kitisztult fejjel?
magyarán be van sz@rva egy normális kapcsolattól. vagy megembereli magát és belevág, vagy folytatjátok ezt az őrületet amíg végül valamelyikőtök meg nem unja.
egyébként nagyon ismerős a szitu, volt benne részem. illetve van is, csak én már nem veszem komolyan, sőt, sehogy. ezeket az őrlődéseit se.
hogy lehet megmenteni a túlgondolástól?
sehogy. úgy is pörögni fog a dolgon, még vagy az egyik, vagy a másik végkimenetel nem teljesül.
Hát baba ez már kapcsolat, akárminek is nevezi! Figyelj, szerintem ha meg akarod tartani, akkor tegyél bele többet! Komolyan, próbáld ki! Mutasd ki felé, hogy mennyire szereted, milyen jól érzed magad vele! Most bizony be van parázva, hogy ez valami komoly dolog már, azért agyal rajta annyit. Te csak mutasd neki töretlenül, hogy te őt szereted. Majd belátja, hogy veled érzi magát boldognak. 1-2 évet nem lehet csak úgy kivenni az ember szívéből, életéből.
Próbáld meghallgatni őt, nem hiába mondja hogy hiányzik neki a kommunikáció. Ne zárkózz be előtte!
"Hogyan tudnam elmagyarazni hogy csak elvezze amikor ittvan utana pedig ne gondolkodjon semmin a kovetkezo talalkozoig, csak eljen, szorakozzon akarmi, majd jojjon 2 mulva ujra, nyugodtan, kitisztult fejjel?"
Na látod, ha csak szexkapcsolat lenne, akkor pont így viselkedne. Ez neki komoly dolog, akárhogy is tiltakozik ellene! Tegyél meg annyit, hogy nem bagatellizálod el a dolgokat, hanem te is komolyan veszed. Ne engedd, hogy összezavarjon téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!