Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy a szexből kialakul a szerelem/kötődés/ragaszkodás?
Figyelt kérdés
2018. máj. 13. 18:41
1/17 anonim válasza:
A nő részéről kialakul, és a férfi olyankor dobja.
2/17 anonim válasza:
Elviekben igen. De ha ez tankönyv szerint menne, akkor a gyakorin nem születnének olyan kétségbeesett kérdések, hogy mit csináljon ha ő bele esett a szexpartnerébe, a társa pedig ennél többre nem akarja.
3/17 anonim válasza:
Hát nem. Kíváncsiságból feküdtem le 26 évesen egy levakarhatatlan udvarlómmal. Szűz voltam és már nagyon kíváncsi. Soha nem tudtam beleszeretni. A szex soha nem volt vele jó, undorodtam a szagától is. 4 évig voltunk együtt, de két kezemen meg tudom számolni, hányszor tettem neki szét a lábam.
Az viszont tény, hogy amikor azzal feküdtem le, akibe szerelmes voltam, az valami őrületes módon hozzáláncolt. De ha szerelmes vagyok, szex nélkül is túlzott kötődést érzek. A szex hiánya viszont tényleg eltávolított tőle.
4/17 anonim válasza:
Miért ne alakulhatna? Akik annyira korlátoltak, hogy emiatt kizárják egy esetleges jó kapcsolat lehetőségét, azok így jártak. Nekem a mostani kapcsolatom egyéjszakásból alakult ki, de nyugat-európai sráccal, az itthoniak sajnos nem elég nyitottak és elfogadóak ehhez, itt még megy a r*bncozás, ha egy lány merészel szexelni és egyből kizárják, mint partnert. Bár nemis baj, jobban jártam egy külföldivel😀
6/17 anonim válasza:
Nem, ennek ideális esetben fordítva kellene működnie.
7/17 anonim válasza:
Ez akár megtörténhet, de sajnos nem törvényszerű. Sőt, nincs összefüggés a kettő között, manapság főleg :(
9/17 anonim válasza:
#3 Csak kíváncsiságból kérdem, hogy ha undorodtál a szagától is, meg nem szeretted, akkor miért voltál vele 4 évig?? Ez qrvára furcsa számomra.
10/17 anonim válasza:
Hármas válaszoló én nem feküdnék így le senkivel.A szexből ha mindkét félnek jó, kialakulhat bármi.Nekem volt ahol semmi nem lett a dologból csak pár szex.Volt akivel még tarthatna de van családja.Volt akivel többéves kapcsolat lett.Nekem fontos hogy a szex jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!