Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne legyek túlságosan ragaszkodó?
Ha megszeretek valakit, legszívesebben az összes percemet vele tölteném...
ha nem tudok vele lenni/vele chatelni vagy telefonálni, akkor is mindig rajta jár az agyam...
Mit csináljak, vagy éppen mit NE csináljak, hogy ne legyen ennyire “ragadáncs”?
Mert tudom, hogy a pasik nem szeretik, ha rajta lóg a baratnőjük a nap 24 órájában... és nekem se a legjobb, hogy mindig csak arra a fiúra gondolok...
Nem akarom, hogy ezért a túlzott ragaszkodásért ne legyen párkapcsolatom.
Mit javasolnátok?
"Ha megszeretek valakit, legszívesebben az összes percemet vele tölteném... " Ez teljesen normális dolog. Annyi csak a teendő, hogy vedd figyelembe a partnered igényeit is (és ő a tiedet) ilyen téren és alkalmazkodj kicsit.
31/f
"a pasik nem szeretik, ha "...
Valóban, a pasik nem szeretik. A férfiak igen.
ragadáncs, gáláncs, mi van itt ma gyerekek?
Nem baj, ha valaki ragaszkodó, csak hagyj néha egy kis életteret. Ha sokat írogatsz, meg hívsz telefonon, az belefér, ha ezt a párod is igényli. Én is szeretek mindenfélét megosztani a párommal, ha van, ez természetes. Viszont ha elmegy valahova a barátaival, akkor arra pár órára ne zaklasd, had foglalkozzon kicsit velük is ne csak veled. Ezt kivéve egy fiúnak is hízelgő, ha folyton rajta jár az agyad. :)
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! :)
Még nyugodtan írhattok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!