Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha nem örülök a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem örülök a párom születésnapi ajándékának?

Figyelt kérdés

Lehet hogy eltúlzom ezt, de én neki nagyon sok mindent vettem szülinapjára (bőrpénztárca, nadrág, jack daniels, pólók).

Tőle viszont személytelen dolgokat kaptam, kb összvissz 3000 ft lehetett és elfogyaszthatóak, a virág pedig elfog hervadni. Csalódott vagyok, majdnem elsírtam magam előtte. :(

Pedig nagyon szeretem őt és nem a pénzre hajtok, de ez szíven ütött..

2018. máj. 10. 11:44
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
56%
Hogy mennyi álszent nő van itt a válaszolók között! A szeretet az egy adok kapok játék, és ennek egyik nyelve az ajándékozás. ha nem kapsz annyit amennyit adsz, az egy idő után rosszul esik. Ez az ajándék meg nonszensz, nekem is rosszul esne, nem csak az értéke miatt, hanem azért vert levett a polcról (lehet az otthoniról) egy bonbont meg egy tusfürdŐt meg elment egy szál virágért. Ez a találka előtt 15 perccel is megoldható. Ami még jobban elszomorító. Annyit nem ért neki a párja szülinapja h megerőltesse magát és egy kicsivel több időt és energiát (nem pénzt) fordít az ajándék kiválasztására. N27
2018. máj. 10. 19:57
 42/47 anonim ***** válasza:
11%

Szerintem meg az az alszentseg, hogy nem vagytok kepesek felfogni, hogy mas emberek masok, es ha valamihez nincs erzeke akkor nem a drama queent kell jatszani meg az osszeeskuveseket gyartani a masik erzeseinek a melysegerol, hanem szolni kell es esetleg megtanitani. Nem, a tokeletes ajandekozas sajnos nem alap. Sok jo szandeku ember balfek ebben. Nyissatok ki kicsit a szemeteket es vegyetek eszre, hogy aki mashogy van huzalozva az nem feltetlenul szemetlada, es ha mar tele vagytok grrrrlpowerrel akkor vegyetek a faradsagot es magyarazzatok el mit szeretnetek. A hiszti es gogosseg nem megoldas.

Mond valakinek valamit az a szo, hogy sokszinuseg? Tolerancia? Sosem hallottatok meg arrol, hogy valakinek valami nem fontos es mashogy fejezi ki magat? Semmit nem tudunk a kerdezoekrol, ezt az egy vetket ismerjuk a fickonak es a sok hiszterika mar kukazna. Nezzetek mar magatokba!

2018. máj. 11. 10:57
 43/47 anonim ***** válasza:
75%

Utolsó te komolyan gondolod, hogy mondjuk el a másiknak, hogy mit szeretnénk?

Hiszen pont az jelzi, mennyire vagyunk fontosak, hogy figyel ránk. Elhiszem, hogy vannak bénák, akiknek hetekbe telik, mire leesik, mire vágyunk, de akkor fektessen bele heteket. Tudja mindenki, hogy a szülinapok minden évben vannak, ha valóban örömöt akarna okozni, és tudja, hogy neki rosszul megy, több időt és energiát áldozna bele.

Aki béna ehhez, az írja listára 10 hónappal korábban, mi fogyott el a háztartásomban, abból milyet használtam, mikre googleztam rá, mikről meséltem neki, stb.

Nem tölt el örömmel, ha megmondom mit kérek és megkapom, mert pont nem a tárgynak örülök, hanem a figyelemnek. Hogy akarta, hogy készült rá, hogy ismer engem. Én ezeknek örülök, a tárgy másodlagos.

Ha te rendelésre kapsz valamit és örülsz neki, gőzöd sincs a jóérzésről, ami az ajándékozással jár..

Tanuld meg, adni és kapni egyaránt jó érzés, ha szívből adsz.

Igen, a 2 perc alatt levett sablon virág nem jön szívből. Sőt, a drága gyémántfülbevaló sem jön szívből.

A kiszakadt ágytakaró megfoltozása, egy elhasznált köntös pótlása, egy kedvenc tárgyas akármi szívből jön.

2018. máj. 11. 16:10
 44/47 anonim ***** válasza:
50%
Vagy az is megoldás, hogy megkérdezel valakit. A húgom barátjával rendszeresen összebeszélünk karácsony meg szülinap előtt, hogy ki min látta elidőzni, amit nem vett meg magának.
2018. máj. 11. 18:17
 45/47 anonim ***** válasza:
0%

"Utolsó te komolyan gondolod, hogy mondjuk el a másiknak, hogy mit szeretnénk? "

Forradalmi ötlet, igaz? :D Egyre gázabb az érvelés lányok, tipikus női bullshit. Amit te csillámporosan figyelemnek hívsz az gondolatolvasás egy olyan típusú embernek, akinek nem erőssége az ajándékozás. És ez a parancsolgató stílus, hogy tanulja meg, csinálja ezt, készüljön fel abból nagyon tanárnénisre sikeredett és minden van benne, csak épp empátia nincs.

Te meg tanuld meg azt, hogy nem mindenki olyan, mint te. Menni fog, vagy hisztériázol és parancsolgatsz tovább és folytatod a végletes kijelentéseket a szeretet természetéről?

2018. máj. 11. 21:50
 46/47 anonim ***** válasza:
88%

Írj csak listát utolsó arról, amit szeretnél, majd örülj, hogy kifizették helyetted, mert neked csak ennyire futja.

Aki gyenge valamiben, az fejlödjön. Ha a szeretet és az örömszerzés nem elég motiváló, akkor semmi. Én leírtam, hogy lehet ebben fejlődni.

Tudod mi a gondolatolvasás? Fogalmad sincs róla. Itt tettekből, szavakból, helyzetekből kell következtetést levonni. Ezek látványos dolgok.

Ahogy gondolkodsz, az szexizmus.

Én sehol sem írtam, hogy csak férfiak lehetnek gyengék az ajándékozásban vagy csak nők várhatnak el figyelmet.

Megnézném akármelyik pasi fejét, amint a barátnőjétől olyan bögrét kap, amin a neve díszeleg. Utána pedig megnézném újra, amint egy menő videókártyát kap a gépébe, amivel jobban fut a kedvenc játéka.

Nőknek és férfiaknak egyaránt fontos a párjuk figyelme.

Próbálhatod mentegetni magad, vagy a párod, de ha nem tudtok ajándékozni és nem akarjátok megtanulni, akkor nem fontos nektek eléggé a másik. Értem én, hogy van, aki buta ehhez, de az miért adja fel, miért ne próbálkozzon jobban? Sajnálom, ha a te felfogásod szerint azt, ami nem megy, el kell intéztetni mással.

2018. máj. 12. 10:40
 47/47 anonim ***** válasza:
0%

Te ostoba. :D Sehol nem irtam h csak a ferfiaknak megy ez nehezen, szoval a szexizmus vadja az csak egy a megsemmisitesemre tett kiserlet. A tipikus noi bullshit az ervrendszeredre vonatkozott. Nem szexizmus eszrevenni, hogy vannak tipikus ferfi es noi szofordulatok, ha szerinted igen akkor te a valosagot tagadod. Egyszeruen katasztrofa vagy, hogy ilyen ovon aluli modszerek nelkul nem tudsz ervelni. Az meg mar az aljassag netovabbja, hogy a maganeletemben turkalsz es ismeretlenkent probalsz meg iteletet alkotni masok kapcsolatarol.

Az ervelesi modszereid tisztessegtelenek. Szivesen beszelgetnek a temarol, de te egy melyen szint alatti ember vagy. Kovetelozo, itelkezo, parancsolgato, gogos, rosszindulatu vagy es a vitaban elvarhato minimalis illemszabalyokat nem birod betartani. Ezzel a piaci kofa stilussal szemben bevallom fegyvertelen vagyok.

Szepen kiforgattad a masik fel megtanitasat es ledegradaltad egy bevasarlolistava. Ahh, menthetetlen vagy. A te modszereddel tudod mire megy a kerdezo? Csak elmelyul a haragja, folytatodik a hiszti, a siras, elegedetlen lesz a parjaval es elkezd osszeeskuves elmeleteket gyartani, hogy ot nem is szeretik. A te modszered karos. Nem segitesz. Az en modszeremmel viszont megerthetne a masik motivaciojat, termeszetet es ebbol kiindulva kozos nevezore juthatnanak. Neked van egy becsipodesed arrol h mi a helyes es el se tudod kepzelni, hogyha valaki mashogy viselkedik akkor annak talan mas oka is lehet, mint hogy egy szemetlada, akinek nem fontos a parja. Tovabbi jo tombolast es rombolast. A te utad az a harag es pusztitas utja, csak nem veszed eszre a nagy egodtol.

2018. máj. 12. 11:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!