Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha nem örülök a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem örülök a párom születésnapi ajándékának?

Figyelt kérdés

Lehet hogy eltúlzom ezt, de én neki nagyon sok mindent vettem szülinapjára (bőrpénztárca, nadrág, jack daniels, pólók).

Tőle viszont személytelen dolgokat kaptam, kb összvissz 3000 ft lehetett és elfogyaszthatóak, a virág pedig elfog hervadni. Csalódott vagyok, majdnem elsírtam magam előtte. :(

Pedig nagyon szeretem őt és nem a pénzre hajtok, de ez szíven ütött..

2018. máj. 10. 11:44
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
17%

31es valaszat olvasd el jo alaposan. Rettenetesen tulreagalod, ijeszto. Es mar megbocsass, de rohadt onzo is vahy, mert azt hiszed mindenki ugy van huzalozva, mint te.

Vannak embertipusok. Ebben meg tudunk egyezni? Sokfelekeppen lehet oket osztalyozni, bulizo, otthon ulos, rendszereto, szetszort, nagy etku, valogatos, stb. Az is egy embertipus, akinek nincs nagy erzeke az ajandekozashoz. Megteszi, mert az emberi kulturaban elvart, mert a parja elvarja, mert illik viszonozni, de nincs erzeke hozza. Ha nem jo ajandekot ad az nem jelent semmit. Nem jelzi a bajt. Semmit nem jelent. Egy olyan tipusu ember viszont, mint te az kommunikal az ajandekaval. Ezert erzed ugy, hogy ez bajt jelez, mert magadbol kiindulva te olyan embernek adnal sablonty akit nem birsz. O viszont nem ilyen. Ha ezt a kiindulasi alapot el tudod fogadni, hogy az emberek sokfelek akkor mar nem fogsz megsertodni ilyeneken.

Hogy mi legyen a megoldas az mas teszta. Elobb azzal kezdd, hogy tudatositod magadban, hogy ennyi sokfeleseget muszaj toleralni es nem lehet totalitariusan kijelenteni, hogy marpedig a szabaly az szabaly, es aki nem igy all hozza a dologhoz az kiirta magat az emberisegbol es nincsenek mely erzesei.

Finoman, kedvesen beszelgethettek errol. Talan el tudja sajatitani a te latasmododat, de ez tole tanult viselkedes lesz. Ezt a szabadsagot legalabb hagyd meg neki, hogy ha meg is teszi amit kersz azert hadd gondolkodhasson errol maskepp. Ha meg csak ugy megy neki h te segitesz a vasarlasban az sem olyan nagy cucc, elvegre nem gondolatolvaso.

2018. máj. 10. 14:07
 32/47 anonim ***** válasza:
12%
Úristen, ennyi mindent kaptál a párodtól! Inkább örülj neki, mint itt hisztizel. Én már annak örülnék, ha egy szál virágot kapnék tőle, nemhogy még bonbon meg tusfürdő. Jesszus..
2018. máj. 10. 14:15
 33/47 anonim ***** válasza:
30%

#8, ebben igazad van. Én is ajándéknál jobban örülök a személyesebb dolgoknak.

Mi mindig megbeszéljük, hogy ki mit szeretne, kb 3-4 dolgot, és abból választjuk, hogy mit kapjon a másik (legalább van benne egy kis meglepi)

2018. máj. 10. 14:18
 34/47 anonim ***** válasza:
94%

"Én már annak örülnék, ha egy szál virágot kapnék tőle, nemhogy még bonbon meg tusfürdő."

Ezzel azt akarod mondani, hogy még virágot sem kapsz? Te ennyire semmibe nézed saját magadat, hogy úgy érzed ezt érdemled? Szerinted egy nő örüljön, ha lesz..ja a pasija?

A Kérdező normális értékrendű lánynak tűnik, ne próbáld már rossz irányba terelni az ilyen hozzászólásokkal...

2018. máj. 10. 14:21
 35/47 anonim ***** válasza:
15%
Én is normális értékrendűnek tartom magam. Mégsem várok nagy dolgokat. A szeretetet nem ajándékokba kell kimutatni.
2018. máj. 10. 14:32
 36/47 anonim ***** válasza:
96%

Most komolyan ennyire alacsonyak az elvárások? Elég FIGYELNI a másikra, hogy mit nézeget, min sóhajtozik, miről beszél. Ennek egy kapcsolatban alapnak kellene lennie.

Ez úgy jön le, mint egy ősember "asszony eszik, fürdik, nők szeretik a virágot".

De nem nőknek vesz, hanem a párjának. Annak az egy nőnek, akit a legjobban ismer.

2018. máj. 10. 14:35
 37/47 anonim ***** válasza:
77%

Hát mostmár kb semmit nem tudsz "csinálni ", sajnálom :(

Az én párom is hasonló, annyi mázlija volt hogy x év májusban jöttünk össze és nekem csak y év márciusban volt az első olyan szülinapom amit együtt töltöttünk. Addigra lement az ő szülinapja, a karácsony, és látta, hogy odafigyelek az emberekre, és ennek alapján olyan ajándékot tudok adni ami nem feltétlen drága vagy valami de azt érzi a megajándékozott hogy hűha ez igen, mintha bele látnál a lelkembe.

Na most ehhez képest nekem csak rossz ajándékozó pasikkal volt dolgom :

Az első konkrétan elfelejtette a szülinapomat (fél éve voltunk együtt és a face is szolt). Mikor látta hogy rosszul esik, azt mondta meglepi, menjek ki addig előveszi és odaadja. Egy könyvet kaptam, otthon néztem meg alaposan. Rögtön az első oldalon tollal : " xyz Andriskának nyolcadikos ballagásodra. Puszi: abc mama"

Nem hoztam szóvá, de először sírtam kicsit, azóta nevetek 😂

A második imádott fallout-ozni. Én nem -bírom az ilyen fps játékokat, hányok tőlük, egyszer láttam egy 10 percet abból ahogy játszik. Kaptam egy kupac fallout témájú ajándékot azzal a megszólalással hogy ha nekem nem tetszik, ő majd használja (a kis okos 😂). Ja meg mekiztünk aznap és mondta hogy hagyjam majd fizeti aztán látva a pillanatnyi zavaromat az ajándékoknál közölte hogy mibaj kajálni is elvitt. 😂

A harmadik és egyben mostani: tudta hogy nagyon vágyok évek óta egy táskára, elvitt "valahova" szülinapomra és mit ad Isten pont az a bolt volt, hogy nem akar mellé nyúlni de válasszak, tudja hogy imádnám. Imádtam; viszont a lelkemnek itt el is fogyott minden kreativitása erre az életre. 😅

Hogy ne szenvedjen, mindig kitalálom mit szeretnék, elmegyünk, megvesszük, ő fizet, ha olyan, egyből használom, ha nem, akkor a napján megkapom + elmegyünk valahova enni. Én meglepegetem a mai napig, ő viszont nagyon nem érzi ezt az ajándékozásdit. Viszont így jó mindenkinek: Ő nem szenved és nem nyúl mellé, én meg pontosan azt kapom amire vágyok.

21. Századi nők vagyunk, nem hercegnők a toronyban akik a megmentésre várnak. Szóval fel a fejjel csajszi, és legközelebb vedd a kezedbe az irányítást, menjetek el együtt venni valamit ami a szíved vágya!

A pasik másképp vannak huzalozva, lehetsz élete szerelme is akár, vannak dolgok amikkel életük végéig se fognak úgy viselkedni mint mi azt várnánk 😅

2018. máj. 10. 14:39
 38/47 anonim ***** válasza:
0%

Jaj, te szegény, mindjárt megsajnállak. :( Majd amikor a te párod felejti el a születésnapod és még szóban sem köszönt fel, akkor akadj ki és zokogj, mert lehet, hogy csak ilyeneket kaptál, de kaptál valamit, más meg egy szép szót nem kap.

Ha egy csokor virágot kaptam volna, akkor kiszárítom, befújom hajlakkal és nagyon sokáig meg is marad, nem pedig bőgök otthon és hisztizek feleslegesen, ez teljesen óvoda szint. Éretlen vagy.

2018. máj. 10. 15:20
 39/47 anonim ***** válasza:
57%

Egyrészt a 31. és a 37. válaszoló normális válaszokat írt. Utóbbinál jökat is röhögtem, de a tanulság igaz.

Másrészt...brutál, hogy a nők mennyi nyomorékhoz ragaszkodnak és férfinak tartják a párjukat...Néha rendesen sokkol (személyesen is), hogy olyan férfiaknak van barátnője, aki hazamegy munka után, úgy néz ki, mint egy darab ****, sört vedel, igénytelen, lusta, sok helyen a szex silány és rövid ideig tart, "a nő helye a konyhában van munka után meg a gyerek mellett" és akkor a csaj halálszerelmes...s amikor megkérdezed, hogy ez neked miért jó...csak néz nagy szemekkel, el sem tudja képzelni, hogy ez másként is lehet.

Bocs, de a többség ilyen.

Ha nők lennék és még egy szál virágot sem kapnék születésnapomra, azonnal kilépnék a francba a kapcsolatból.

Én totál érzéketlen voltam az ajándékozáshoz. Soha nem is érdekelt, utáltam azért róni a várost, hogy "jajj, mit vegyek?"...egy újabb pénzlehúzásnak éreztem a nők részéről...mert viszont sem kaptam soha semmit vagy ilyen kis dolgokat, amikre nem volt szükségem, mentek a polcra a port fogni...és a családunkban nem volt ennek hagyománya. De képes voltam megtanulni, hogy a nőknek ez fontos, engem meg végülis nem vág földhöz az a párezer forint évente egyszer.

Nem nagy cucc, csak hallgatom, hogy mit szeretne és mi tetszik neki. Felírom a telefonomba és választok egyet azok közül.

28=F

2018. máj. 10. 16:06
 40/47 anonim ***** válasza:
100%

Az ajándékozás fontos, hisz azért adod, mert azt akarod, hogy a másik örüljön. Aki ezt nem akarja, az ne adjon.

Aki meg örömet akar szerezni, az odafigyel arra, minek örülne a másik, hisz fontos neki az öröme. Ha nem figyel, nem akar örömet szerezni, nem vagy fontos.

Teljesen jogos, hogy a személytelen ajándék kiakaszt, hisz nem akart neked örömöt szerezni a párod, csak "letudta", mint egy kötelességet.

Én is rengeteget bőgtem ezért anno, nem is voltam fontos az exemnek.. vett egy szál virágot abban a színben, amit utáltam(ezt tudta, de neki tetszett..), vagy egy capucciner szeletet, tudod azt a 30 ftosat, amit még jótékonyságból sem adományoznék pláne úgy, hogy tudta, hogy nem szeretem a kávé ízét, hisz 2 év alatt számtalanszor kiderült.

Ellenben másnak egész nap szagolgatta a parfümöket a boltban, hogy olyat találjon, ami hasonlít arra, amilyet hordani szokott..

És itt nem a dolgok ára számít, bizony árulkodó dolog az, hogy mennyire figyelnek rád és mennyi energiát tolnak bele abba, hogy mosolyogj.

Lehet egyébként, hogy 2 napig keresgélte a virágfajtákat, hogy melyil illene hozzád, meg netes összehasonlításokat nézett a bonbonmárkákról, hogy a legjobbat kapd. Ebben az esetben magadra vess, mert a párodnak fontos vagy, csak buta szegény ahhoz, hogy megismerjen rendesen téged és tudja, minek örülnél.

2018. máj. 10. 17:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!