Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha nem örülök a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem örülök a párom születésnapi ajándékának?

Figyelt kérdés

Lehet hogy eltúlzom ezt, de én neki nagyon sok mindent vettem szülinapjára (bőrpénztárca, nadrág, jack daniels, pólók).

Tőle viszont személytelen dolgokat kaptam, kb összvissz 3000 ft lehetett és elfogyaszthatóak, a virág pedig elfog hervadni. Csalódott vagyok, majdnem elsírtam magam előtte. :(

Pedig nagyon szeretem őt és nem a pénzre hajtok, de ez szíven ütött..

2018. máj. 10. 11:44
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
30%
Nem, a kérdező magára a figyelemre vágyik. Azzal, hogy a nyakába varrod a felelősséget, hogy nevelgesse rá a pasiját a figyelem külső jegyeire, csak a szavakat veszed el tőle, amikkel kifejezhetné, hogy rossz neki ez a kapcsolat. Jó nem lesz, csak felületesen el lesz fedve, hogy rossz.
2018. máj. 10. 13:02
 22/47 anonim ***** válasza:
13%
Ez egy nagyon jó példa arra,hogy férfire nem költünk egy fabatkát se,ennyi.
2018. máj. 10. 13:08
 23/47 anonim ***** válasza:
0%
Ennyi erovel a jack daniels is elfogy, nem? :"DDD
2018. máj. 10. 13:13
 24/47 anonim ***** válasza:
36%

legalább eszébe jutott? lol

nem nevezném figyelmességnek, amikor valaki az utolsó pillanatban kivesz a szekrényből egy ott rohadó bonbont, meg egy tusfürdőt. :D

én is szomorú lennék, ha ennyire nem lenne semmi ötlete, hogy mit adjon, ami tetszene. és qrvára nem arról van szó, hogy autót vegyen, vagy ékszert, de egy sz aros tusfürdő? ne vicceljünk már.

abban pedig semmi rossz nincs, ha valaki szereti ünnepelni a születésnapját. miért ne ünnepelhetne az ember? a legtöbb ember élvezi az ilyesmit. a legtöbb ember szeret ajándékozni.

én is nagyobb értékben költök a barátomra, mert van munkám egyetem mellett. neki nincs, ezért ő kevesebbet. de ilyen abszolút jellegtelen sz arságokat sose adott, mégha éppen nem volt pénze se.

nyilván ha más baj nincs vele nagyon, akkor nem érdemes szakítani, de én mindenképpen mondanám neki utólag, következő esemény előtt, hogy jobban is megerőltethetné magát.

2018. máj. 10. 13:14
 25/47 anonim ***** válasza:
12%
Emberek, azért kicsit túl van lihegve a dolog. Ez csak egy szülinap, de a lány, már sír...most komolyan? Emiatt sírni kell, mert nem olyan ajándékot kaptál, amit akartál? Ha elfelejtette volna a szülinapod, akkor még megérteném, na de így...legyünk már felnőttek könyörgöm. Lesznek még jóval nagyobb problémáid az életben, akkor azokat hogy fogod megoldani, ha már emiatt elbőgöd magad?
2018. máj. 10. 13:17
 26/47 peca1000 ***** válasza:
49%
Én mindíg megkérdezem az asszonyt, hogy mit kér szülinapra, névnapra, karácsonyra. Ha belefér a keretbe, megveszem neki, és nincs hiszti. Vagy ha neked jönnek ilyen ünnepe, mond el a pasidnak, hogy konkrétan mit vegyen. Annak biztos fogsz örülni.
2018. máj. 10. 13:18
 27/47 anonim ***** válasza:
0%
Peca, ezt már csinálta. Ez már a harmadik évük együtt, eddig minden egyes alkalommal saját magának vett ajándékot a párja nevében és eljátszotta, hogy tőle van. Nem bírja tovább, másképp akar élni.
2018. máj. 10. 13:22
 28/47 anonim ***** válasza:
57%
Én nem vagyok kreatív ajándékozásban, nő vagyok, a legjobb barátnőm olyan jó dolgokat talál ki nekem, hogy szégyellem magam. Én meg csak nasit veszek neki, meg valami idióta figurát. Vannak ilyen emberek, kérdező, nálam ez amiatt is van, mert a családunkban apám rühellte az ajándékozást, ünnepeket. Nem lehet a párodnál is hasonló volt? Én pl nem tartok névnapot, meg valentin napot sem.
2018. máj. 10. 13:28
 29/47 anonim ***** válasza:
46%

Soha nem értettem, hogy miért kell ekkora jelentőséget tulajdonítani ünnepeknek. Kit érdekel, hogy valaki egyszer kitalálta, hogy azt kötelezően meg kellene ünnepelni?

Ha egyébként jó a kapcsolatotok, nincsen semmi gond, akkor felesleges ilyenekkel konfliktust generálni. Komolyan képes vagy olyanon veszekedni, hogy nem tudta éppen kitalálni, hogy mit vegyen neked? És ebből valami egyéb (téves) konzekvenciát is levonnak egyesek, hogy ez mutatná a kapcsolat minőségét, vagy az érzelmeit feléd, hogy éppen egy órát, vagy szív alakú párnát, vagy plüssmacit, vagy valami más felesleges hülyeséget vásárolt.

„Ha kapok tőle egy 600 ft-os plüss macit, nagyon örültem volna annak.”

Miért, mit jelent a plüssmaci? Csak valami felesleges cucc, amit szintén csak azért venne meg, mert te elvárod tőle. Ő próbált praktikusan gondolkozni, a csokit megeheted, a virágnak pedig általában örülni szoktak az emberek.

Az, hogy te emiatt sírsz, szíven ütött téged - ahogyan írtad - az erős túlzás. Nagyon éretlenül állsz hozzá. Nem kisgyerek vagy, hanem egy felnőtt, kapcsolatban élő ember. Ha nem gondolkoztok hasonlóan alapból az ajándékozással kapcsolatban, akkor üljetek le megbeszélni, hogy ki mit szeretne, ezentúl hogyan oldjátok meg, és milyen érzéseid, tévképzeteid lesznek, ha a másik nem a számodra elvárt módon cselekszik.

2018. máj. 10. 13:40
 30/47 anonim ***** válasza:
17%
B***ssza meg a jo eg... jo dolgodban te sem tudsz mar min hisztizni... emberek doglenek ehen percenkent, bombazzak le a hazukat, gyilkoljak le a csaladjukat a szemuk elott, te meg itt bogicselsz ilyen szarsag miatt. Nezzel mar korbe magad korul, es kva gyorsan adjal halat, hogy van mit enned, es biztonsagban elhetsz. Aztan gondolkodj el magadon.
2018. máj. 10. 13:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!