Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ti mennyire éretek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti mennyire éretek egyet azzal a megállapítással, hogy "nőt SEMMILYEN körülmény között nem ütünk meg"?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok kérlek :)

2018. máj. 9. 23:51
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Ha megütne 100% hogy visszadnám, ahogy volt már rá példa. Különben nem.
2018. máj. 10. 08:41
 22/31 anonim ***** válasza:
2018. máj. 10. 08:42
 23/31 A kérdező kommentje:

És, ha megtörténik, hogy pl XY Józsika, megüti a barátnőjét a Marikát, akkor sokan mondanák a nőnek, hogy hagyja el, mert bántalmazó kapcsolat stb.

Mennyire van ebben igazság és milyen esetben kell tényleg elhagyni a másikat ezért?

2018. máj. 10. 08:45
 24/31 anonim ***** válasza:

Mondjuk ő vagyok, de sztem két esetben jogos a nem előre megtervezett, nem kérésre/poénból/küzdősportban elcsattanó ütésekre:

- önvédelem

- ha a gyerekemet fizikailag veszélyezteti

2018. máj. 10. 09:24
 25/31 anonim ***** válasza:
És igen, én úgy tartom, hogyha nem ilyen esetekben történik az ütés, az bizony bántalmazó kapcsolat (akkor is, ha a nő az agresszor). Minden más egyéb esetet el lehet intézni verés nélkül is. Azt is, ha anyámat szidja, azt is, ha szabados, azt is, ha hazudik.
2018. máj. 10. 09:25
 26/31 anonim ***** válasza:

Szerintem a fizikai erőszak a tehetetlenség jele, ráadásul nem hogy nem old meg semmit, csak tetézi a bajt... így azt mondom, hogy semmilyen körülmények között. Viszont tisztában vagyok azzal is, hogy ha idáig elfajulna egy konfliktus, akkor már messze nem racionális döntéseket hozna az ember. Ennélfogva véleményem szerint álszentség lenne azt mondani, hogy soha semmilyen körülmények között...

22/F

2018. máj. 10. 10:14
 27/31 anonim ***** válasza:

Teljes mértékben.

Viszont fordítva sem elfogadható, illetve az sem, ha ez mögé bújva provokálás, visszaélés történik.

Egyébként pedig, ha ez csak gondolat szintjén felmerül bármelyik fél részéről, akkor ott már nem jó a kapcsolat.

2018. máj. 10. 10:48
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Ha Ő veszi a bátorságot és megüt, gondolkodás nélkül kapja vissza. Egy nő sem élhet vissza a jóindulatommal, hogy alapból nem ütöm meg. Mert alapból egy nőt nem ütök meg soha, az első pofont nem én dobom. De ha megüt, visszakapja. Erről előtte tájékoztatom is persze. Innentől kezdve, a saját sara. És ne jöjjön nekem azzal senki, hogy "jaj de Ő sokkal gyengébb!"! A nők tudnak karmolni is meg amúgy is, visszaélni akármivel, nem fair. Így én is csak addig vagyok fair, amíg a másik is.
2018. máj. 10. 20:01
 29/31 A kérdező kommentje:

Igen ezzel egyet értek a nők is tudnak eléggé "szép" sérüléseket okozni a férfinak.

2018. máj. 10. 20:18
 30/31 anonim ***** válasza:
Semennyire. Egyenjogúság van. :)
2018. máj. 11. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!