Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mennyire éretek egyet azzal a megállapítással, hogy "nőt SEMMILYEN körülmény között nem ütünk meg"?
Ennyire értek egyet:
És, ha megtörténik, hogy pl XY Józsika, megüti a barátnőjét a Marikát, akkor sokan mondanák a nőnek, hogy hagyja el, mert bántalmazó kapcsolat stb.
Mennyire van ebben igazság és milyen esetben kell tényleg elhagyni a másikat ezért?
Mondjuk ő vagyok, de sztem két esetben jogos a nem előre megtervezett, nem kérésre/poénból/küzdősportban elcsattanó ütésekre:
- önvédelem
- ha a gyerekemet fizikailag veszélyezteti
Szerintem a fizikai erőszak a tehetetlenség jele, ráadásul nem hogy nem old meg semmit, csak tetézi a bajt... így azt mondom, hogy semmilyen körülmények között. Viszont tisztában vagyok azzal is, hogy ha idáig elfajulna egy konfliktus, akkor már messze nem racionális döntéseket hozna az ember. Ennélfogva véleményem szerint álszentség lenne azt mondani, hogy soha semmilyen körülmények között...
22/F
Teljes mértékben.
Viszont fordítva sem elfogadható, illetve az sem, ha ez mögé bújva provokálás, visszaélés történik.
Egyébként pedig, ha ez csak gondolat szintjén felmerül bármelyik fél részéről, akkor ott már nem jó a kapcsolat.
Igen ezzel egyet értek a nők is tudnak eléggé "szép" sérüléseket okozni a férfinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!