Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam az első csókot tehát milyen körülmény között (nyelveset vagy simát) (hogy kapjam le)?
Milyen idős vagy?
Csak azért kérdezem mert ha nagyon fiatal vagy és nem úgy sikerül ahogy azt elképzeled hihetetlen csalódás is lehet belőle.
Én is 13 éves voltam mikor megtörtént az első csók. (nyelves.)Nem volt valami jó élmény :( De szerintem ez a páromon múlt. (neki már volt tapasztalata velem szemben, de ezt nem vette figyelembe)Valahogy nem értettük meg egymást.
Kérdésedre a válaszom: Mindenféleképpen nyugodt helyszínt válassz, lesz benned elég drukk közönség nélkül is.(lehetőleg ne a villamoson stb.)
A csók jellege majd ott a helyszínen kialakul. Tudom közhely, de jönni fog magától (próbálj meg ráhangolódni a párod technikájára)De a legfontosabb ha nem szeretnéd még ne menny bele inkább várj. Idővel belejössz, de azért ha rám hallgatsz ne osztogasd sűrűn a csókokat, tartsd meg azt annak aki számodra fontos.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!