Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Véleményetek szerint lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményetek szerint lehet bármilyen mentség, enyhítő körülmény arra, ha valaki kapcsolatban élő nővel próbál kezdeni?

Figyelt kérdés

Tiszteletben tartja, hogy a nem az nem, nem is jelentkezik többet a nő ultimátumára, ez persze így korrekt.

Kérdésemet a férfi jellemére szeretném kiélezni, épp egy hatalmasat csalódtam. Lehet a kétségbeesettség, elkeseredettség valamilyen szintű enyhítő körülmény? Egy olyan emberről van szó, akiről álmomban sem gondoltam volna.

Mit gondoltok?

2018. máj. 4. 23:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
43%

Pontosan ugyanazok a mentségek érvényesek, mint amikor valaki egy kapcsolatban élő férfivel.

Ezen mentségek többsége szar kamu.

2018. máj. 4. 23:16
 2/15 anonim ***** válasza:
4%
Ez simán jobb, mint ha ő lenne kapcsolatban.
2018. máj. 4. 23:19
 3/15 anonim ***** válasza:
4%

Egyetlen mentség létezik számomra, a szerelem.

De akkor mindhárom fél vállalja fel a döntései következményét.

2018. máj. 4. 23:23
 4/15 anonim ***** válasza:
46%

Ha jól értem valaki nyomul rád, miközben te kapcsolatban vagy ugye ?

31/f

2018. máj. 4. 23:30
 5/15 anonim ***** válasza:
43%

" a szerelem. "

Mondtam, hogy a legtöbb mentség kamu szar.

2018. máj. 4. 23:37
 6/15 Estádio de Felchút ***** válasza:
36%

Miért kellene mentség, vagy ilyen-olyan körülmény?

Én ha szabad vagyok, akkor szabad vagyok, senkinek nem tartozom elszámolással!

Figyelj, kisanyám, TF szingli vagyok, tetszik egy lány, lesz*rom, hogy kapcsolatban van, megmondom neki a tutit, aztán ő eldönti, mit akar. Haelhajt, elmegyek, tojok rája. Ő dönt, nekem ugyan mi a bűnöm? Az, hogy meg...tetszett valaki? Máglyára velem. Nincs itt nagy probléma.

(és ha ezt most a zasszonypajtás elolvassa, el lesz verve a pötsöm csalánnal)

2018. máj. 4. 23:40
 7/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményeteket!

Igen, ez történt, hogy egyértelműen világossá tettem, komoly kapcsolatom van, ettől függetlenül megpróbált befolyásolni, nyomta a szöveget elég egyértelműen. Régről ismerjük egymást, akkoriban, mikor személyesen találkoztunk, tabu lett volna bármiféle kapcsolat, ez fel sem merült. Sok év után viszont ezt bejátszotta, holott tudja, komoly kapcsolatom van és ezt meg is mondtam.

A probléma ott van, hogy nagyot csalódtam benne, mint emberben.

2018. máj. 4. 23:44
 8/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, a csalánkúra még jót is tesz, vérbőségrt okoz! 😀 Megnevettettél 😀
2018. máj. 4. 23:46
 9/15 anonim ***** válasza:
7%

Na mégsem olyan jó, mikor mindent megtesznek értetek ? :D

31/f

2018. máj. 4. 23:51
 10/15 anonim ***** válasza:
74%
Egy nőt, aki szereti a párját, nem lehet elcsábítani. Ha pedig nem szereti, akkor miért vannak együtt?
2018. máj. 5. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!