Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményetek szerint lehet bármilyen mentség, enyhítő körülmény arra, ha valaki kapcsolatban élő nővel próbál kezdeni?
Tiszteletben tartja, hogy a nem az nem, nem is jelentkezik többet a nő ultimátumára, ez persze így korrekt.
Kérdésemet a férfi jellemére szeretném kiélezni, épp egy hatalmasat csalódtam. Lehet a kétségbeesettség, elkeseredettség valamilyen szintű enyhítő körülmény? Egy olyan emberről van szó, akiről álmomban sem gondoltam volna.
Mit gondoltok?
It is easy to take Kate to dance."
/Dohár Péter/
Nem csalódnék, egy előítéletem igazolódna be.
Amúgy meg arról van meg a véleményem, aki csal.
Én nem szeretem az ilyen szitukat.
Mert ugyan ott a kísértés ha bejön a lány,de én hiszek a karmában és egyszer ezt visszakapom plusz ÀFA.
Tehàt ha tudom,hogy pàrkapcsolatban él ne adj isten házas,akkor õszintén elmondom nagyon vonzó nekem de elvbõl nem kezdek kapcsolatban lévõ nõkkel,mert ha kiszedem abból a párkapcsolatból/házasságból akkor én felelõsséggel leszek a lány iránt tehàt õ ha többet làt bele mint egy,,kaland",akkor tönkretettem egy lehetséges kapcsolatot,lehet élete pàrja lett volna és neki szülne gyereket.
Ez gusztustalan egyrészt,màsrészt ,,Isten nem ver bottal".
Én ha tudom, hogy az adott leányzó kapcsolatban van akkor nem kezdek el vele flörtölni.
Rengeteg szingli szép nõ van,akikkel lehet ismerkedni minden gond nélkül.
Nem kell semmilyen mentség vagy enyhítő körülmény.
Ő nincs kapcsolatban és nem csalna meg senkit.
Az a te döntésed, hogy visszautasítod, félre lépsz vele vagy inkább vele folytatod az életed. És ő tiszteletben is tartja a döntésedet.
Emellett Te magad írtad, hogy korrekt és tiszteletben tartja a visszautasításodat. Nem nyomul tovább. Ez korrekt férfias és úriemberre valló viselkedés. Akkor miért okozott csalódást és mi a probléma a jellemével?
Hasonló szituációban én beszüntettem a haverkodást az illetővel. Nem esett jól, hogy kinézi belőlem, hogy félrelépnék. Mosolyogva közöltem is vele, hogy ilyen szépen, burkoltan még nem ku.rváztak le.
Aztán jött a "Nem úgy gondoltam."
De azért megértette ő is egy kis beszélgetés után, hogy ebben a kezdeményezésben benne van egy nagy adag negatív előítélet. Elvégre pont azért lépett, mert azt hitte, nyert ügye van.
Nekem mindegy, hogy en block minden nővel így viselkedik, hogy csak az foglalt, akin fekszenek, vagy csak velem.
Részemről ott a haveri csevegéseket is befejeztem. Sajnos munkatárs, így a találkozás elkerülhetetlen, normális hangnemben beszélünk, ha kell, és megadjuk a kölcsönös tiszteletet. De ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!