Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha szegény férfiként módos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szegény férfiként módos nőre vágyom, az miért gond, hiszen rengeteg szegény nő is pont ugyanezt csinálja?

Figyelt kérdés

A nők simán választanak felfelé, teljesen általános ahogy a ruhabolti eladó lánynak informatikus pasija van, az ő kis nettó 140 ezres fizetéséből meg ruhákat vásárolgat meg szoliba jár.

A pasi pedig fizet mindent.

De akkor miért baj jha nekem szegény férfiként módos nő kell?

Fizessen mindent a nő, én vagyok elég jó társaság és férfias férfi, hogy tudjak sok mást nyújtani a jólét helyett.

F/27

2018. máj. 6. 12:23
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Alapvetően minden kapcsolat működhet ha a két fél elégedett egymással.Szóval ha a csajnak oké a szitu, miért ne...

De az is tény, hogy a nőknek fontos, hogy a párjuk jó egzisztenciával és stabil anyagi háttérrel bírjon. (ez nem azt jelenti, hogy valaki milliomos kell legyen, de legyen munkája, stabil keresete, lássam azt, hogy ért a pénzhez és tud gazdálkodni stb...)

Persze nem kell visszamenni az ősi "a férfi dolgozik a nő otthon van" archetipusokig, de pl. mikor családtervezésre kerül a sor igenis fontos szempont, hogy a Csed-gyed-gyes mellé kerüljön az asztalra a férfi biztos keresete.

A másik dolog, hogy ahogy manapság már inkább zavaró és lenézik azt ha egy lány lehúzza a párját anyagilag, úgy ugyanez fordítva is az lenne. Én spec biztos nem "tartanám" el a páromat, de biztos van olyan nő akinek bejön a "mamahotel" szerep...

És igen lehet jönni a puncs típusú sugardaddy viszonyokkal, de azt közel sem nevezném egészségesnek...ha a kérdező ilyen életre vágy vannak gazdag 40-50-es magányos hölgyek akik némi pókhálótlanításért szívesen válnak "cukrosnénivé". (nyugatabbra az ilyenekre szoktak rászállni a fiatal bevándorlók a biztosításért)

2018. máj. 6. 15:59
 42/42 anonim ***** válasza:

Ne is haragudj, kérdező, de a korábban kiposztolt kép, és az itteni szóbeli megnyilvánulásaid alapján te jelenleg borzalmasan taszító vagy. Kb. olyan, akinek a belső lényének a csúfságát hűen tükrözi a külső megjelenése.

"én vagyok elég jó társaság"

ráadásul van képed ezt írni magadról, úgy, hogy itt mindenki számára olvashatóan, teljesen fesztelenül olyan szintű alpáriságot engedsz meg magadnak, amitől már egy közepesen kulturált ember is futva menekül. Szóval ezt a jó társaság jellemzést magadra vonatkozóan én a helyedben még egyszer átgondolnám.

2018. máj. 6. 16:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!