Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha szegény férfiként módos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szegény férfiként módos nőre vágyom, az miért gond, hiszen rengeteg szegény nő is pont ugyanezt csinálja?

Figyelt kérdés

A nők simán választanak felfelé, teljesen általános ahogy a ruhabolti eladó lánynak informatikus pasija van, az ő kis nettó 140 ezres fizetéséből meg ruhákat vásárolgat meg szoliba jár.

A pasi pedig fizet mindent.

De akkor miért baj jha nekem szegény férfiként módos nő kell?

Fizessen mindent a nő, én vagyok elég jó társaság és férfias férfi, hogy tudjak sok mást nyújtani a jólét helyett.

F/27

2018. máj. 6. 12:23
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem mindenki azzal ismerkedik akivel akar. Én ebben semmi kivetni valót nem látok, hisz nekem nem lesz jobb, se rosszabb ha te összejössz egy gazdagabb lánnyal.
2018. máj. 6. 13:37
 32/42 A kérdező kommentje:

Jólvan 84 % os, nem nagyon érdekel amúgy amiket összehordasz, mondhatni unalmas vagy.

Másszon csak rád a férjed.

2018. máj. 6. 13:40
 33/42 A kérdező kommentje:

70 % os, nem fogok smúzolni mielőtt beleélnéd magad.

Nem érdekel különösebben az elhízott tested meg max. átlagos arcod.

2018. máj. 6. 13:41
 34/42 anonim ***** válasza:
Nincs mibe belekötnöd akkor unalmas vagyok? :D
2018. máj. 6. 13:44
 35/42 anonim ***** válasza:
9%

Lehetsz de dzsigolo, ha jóképű vagy és kigyúrod magad. Nem egy vetkőzős fiú szokott ám pénzért idősebb nőket kényeztetni.

De azért ez máshogy van mint a nőknél, ha egy férfi szegény, ott nem csak a szegénységgel van a baj, hanem hogy szerencsétlen is. A lúzerség pedig a legtöbb nőknek taszító. Tehát nem csak az anyagiak számítanak. Ez genetika,, sikeres erős férfi, erős utódot nemz.

Férfiaknak meg az a fontos, hogy a csaj szép legyen és fiatal.

Tudod a nők mindig felfelé választanak a hipergámia miatt. De ne irigyeld őket túlzottan. A pénzes pasik aztán többnyire úgyis dobják őket egy fiatalabbért, szebbért, hiszen megtehetik. Csak nagyon kevés csajnak sikerül, hosszú távra magához láncolnia az ilyen férfiakat, például úgy, hogy gyereket szülnek nekik...

2018. máj. 6. 13:45
 36/42 anonim ***** válasza:

Még annyit akartam kérdezni, hogy ha te ilyen menő programozó vagy akkor miért nincs sok pénzed?

Azt hittem az ilyenek vagyonokat keresnek.

2018. máj. 6. 13:47
 37/42 A kérdező kommentje:

Nem erről van szó. Megtudtuk hogy jó nő vagy, a környezeted is megfarkalna folyamatosan.

Jó érzés lehet úgy járni kelni az ismerősök között hogy minden férfi arra gondol hogyan élvezne a szádba.

De te már megtaláltad a lovagod, úgyhogy nincs baj.

Boldog babavárást! :)

2018. máj. 6. 13:47
 38/42 anonim ***** válasza:
Annyira visszataszítóan alpári vagy hogy az hihetetlen.
2018. máj. 6. 14:01
 39/42 anonim ***** válasza:

"Jó érzés lehet úgy járni kelni az ismerősök között hogy minden férfi arra gondol hogyan élvezne a szádba. "

Ki a francot érdekel??? :D

2018. máj. 6. 14:08
 40/42 anonim ***** válasza:

" hogy ha te ilyen menő programozó vagy akkor miért nincs sok pénzed? "

Ő csak szeretne az lenni. Közkedvelt Balázskánk újabb reikarnációja ő.

2018. máj. 6. 15:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!