Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha szegény férfiként módos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szegény férfiként módos nőre vágyom, az miért gond, hiszen rengeteg szegény nő is pont ugyanezt csinálja?

Figyelt kérdés

A nők simán választanak felfelé, teljesen általános ahogy a ruhabolti eladó lánynak informatikus pasija van, az ő kis nettó 140 ezres fizetéséből meg ruhákat vásárolgat meg szoliba jár.

A pasi pedig fizet mindent.

De akkor miért baj jha nekem szegény férfiként módos nő kell?

Fizessen mindent a nő, én vagyok elég jó társaság és férfias férfi, hogy tudjak sok mást nyújtani a jólét helyett.

F/27

2018. máj. 6. 12:23
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
35%
Meg a folyamatos hiszti se valami férfias :/
2018. máj. 6. 12:48
 12/42 A kérdező kommentje:

"Nem azért nem vagy férfi mert csóró vagy hanem mert a képed egy 40 éves kiégett takarítónőjére emlékeztet."

ÉLőben gyakran fiatalabbnak is mondanak a koromnál.

Viszont a korombeli nők már erősen kezdenek ráncosodni, csúnyulni.

2018. máj. 6. 12:54
 13/42 anonim ***** válasza:
92%
Huszonéves nők ráncosodnak, csúnyulnak? Nem tudom mégis milyen szikla alatt élhetsz.
2018. máj. 6. 12:59
 14/42 anonim ***** válasza:

13.

Hagyjad már, egy nő közelébe nem mer menni. Még esélye sincs, hogy az anyagiak miatt utasítsák el.

2018. máj. 6. 13:02
 15/42 A kérdező kommentje:

A korombeliek már igen. A 30 évesek meg már erősen.

30 felett meg padlózik a kinézetük.

Én nem vagyok egy szép pasi, ez is igaz. Valóban nem olyan maszkulin fejem van ami tetszik a nőknek, az a 2-3 arctípus.

2018. máj. 6. 13:02
 16/42 A kérdező kommentje:

"Hagyjad már, egy nő közelébe nem mer menni. Még esélye sincs, hogy az anyagiak miatt utasítsák el."

Szoktam próbálkozni, bár manapság már egyre kevésbé.

Meguntam a sok visszautasítást inkább magammal foglalkozom.

Puncisok nélkül is van élet.

És ha megvonod tőlük a figyelmedet akkor semmi hatással nem tudnak rád lenni.

2018. máj. 6. 13:03
 17/42 anonim ***** válasza:
28%
Biztos vagy benne, hogy 84%-os nő? Szerintem semmi nőies nincs benne.
2018. máj. 6. 13:05
 18/42 anonim ***** válasza:
92%

Igen, nő vagyok. Mi miatt gondolod hogy nincs bennem semmi nőies?

30 felett vagyok, de nem érzem úgy hogy bármi baj lenne a kinézetemmel. Rengetek korombeli és idősebb nő van aki még mindig nagyon jól néz ki, ráncot meg csak akkor találsz rajtuk ha belemászol a képükbe.

2018. máj. 6. 13:10
 19/42 anonim ***** válasza:
92%
Annyi idős vagyok, mint te, és egy darab ránc nincs rajtam, és ezerszer szebb vagyok, mint 20 évesen.
2018. máj. 6. 13:12
 20/42 A kérdező kommentje:

Sejtettük hogy önkritikád nincsen.

De engem pocskondiázni viszont nagyon jól tudsz.

De nem baj, még pár év és megy a kukába a szexpiaci értéked.

40 évesen már örülni fogsz ha egy hozzám hasonló huszonéves pasi egyáltalán rádmászik.

2018. máj. 6. 13:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!