Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szegény férfiként módos nőre vágyom, az miért gond, hiszen rengeteg szegény nő is pont ugyanezt csinálja?
A nők simán választanak felfelé, teljesen általános ahogy a ruhabolti eladó lánynak informatikus pasija van, az ő kis nettó 140 ezres fizetéséből meg ruhákat vásárolgat meg szoliba jár.
A pasi pedig fizet mindent.
De akkor miért baj jha nekem szegény férfiként módos nő kell?
Fizessen mindent a nő, én vagyok elég jó társaság és férfias férfi, hogy tudjak sok mást nyújtani a jólét helyett.
F/27
Igen 70 % os, te is egy királylány vagy. Csodaszép hercegnő.
Mi más lennél?
Szerintem meg nem vagy az. A teljesen rossz alakú kövérkés nők is szépnek gondolják magukat általában.
Tényleg szép nőt alig látni, kb. annyit mint nagyon szép pasit.
"Sejtettük hogy önkritikád nincsen.
De engem pocskondiázni viszont nagyon jól tudsz." - Van önkritikám, de nem csak én hiszem hogy jó nő vagyok, hanem a környezetem is megerősít ebben. Pedig jelenleg terhes is vagyok és még így is ugyanúgy bókolnak. Nem nehéz pocskondiázni, igazából szinte felkínálod az alkamat.
Minél inkább próbálsz belémkötni annál szánalmasabbnak tűnsz. Írtam hogy idősebb vagyok nálad akkor egyből a 30 feletti nők csúnyák, tegnap egyfolytában kislánynak meg kisasszonynak hívtál mikor sokkal sikeresebb vagyok nálad minden területen, de azért próbáltál ledegradálni. Leírtam hogy jól nézek ki akkor biztos nincs önkritikám stb. Most meg azzal vagy elfoglalva milyen rossz lesz nekem 40 felett.
"De nem baj, még pár év és megy a kukába a szexpiaci értéked." - Tőled indult ez a szexpiaci baromság? Nem félek tőle hogy menne a kukába. Ügyelek a kinézetemre és van is pénzem arra hogy eljárjak edzeni, jól étkezzek és minőségi kozmetikumokat használjak. Plusz jó génjeim vannak, az 50 év feletti édesanyám kinéz 30-nak, úgyhogy nem félek az öregedéstől. Legrosszabb esetben még botoxra is van pénzem, nincs semmi veszve. :)
"40 évesen már örülni fogsz ha egy hozzám hasonló huszonéves pasi egyáltalán rádmászik." - Isten ments hogy egy hozzád hasonló pasi másszon rám valaha is. Mászik rám a férjem eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!