Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell mindig mindenáron...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell mindig mindenáron rajonganom valakiért?

Figyelt kérdés
Már egészen kislány korom óta mindig van egy aktuális ember, általában ellenkező nemű, de előfordult már az is, hogy nő, aki szó szerint rajongásom tárgyát képezi. Soha egyikbe sem leszek szerelmes, mégcsak eszembe se jut, hogy esetleg bármilyen párkapcsolatféleség jó lenne velük, tényleg csak szimplán rajongok. Mint a tinilányok a sztárokért. Iszom minden szavukat, alig várom, hogy érintkezhessek velük és tökmindegy, hogyan, még azt is megtiszteltetésnek érzem, ha leszidnak vagy megszivatnak... ha valamiért nem tudok kapcsolatba lépni ezekkel az emberekkel, ideges vagyok és szar napom van, ettől függ a kedvem, ha épp az egyiket meguntam vagy elmúlt az érzés, akkor mindig van egy új ember, akire átragad ez a rajongás...mindig kell valaki mindenáron, akiért rajonghatok...miért? tudja valaki? vagy van valakinek hasonló gondja? hogyan akadályozhatnám meg, hogy újra és újra elkezdődjön?
2010. jún. 14. 06:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát figy, ha van pasid akkor szerintem elmúlik, vagy kicsit háttérbe szorúl. De mivel mondtad lehetnek csajok is ezért már más kérdés... De ha van pasid, és ennek ellenére más pasi után rajongsz, párkapcsolat szempotjából nem épp szerencsés... De mondom szedj össze egy pasit... Feléve ha nincs, az megldja a gondot...

Másik lehetőség az, hogy kapcsolat függőséged van: ami abban nyílvánul meg, hogy szinte mindég valakinek meg akarsz felelni, állandóan kell egy ember akire felnézel, ha nincs akkor meg elhagyatott vagy mint a sivatag... ahogy mondtad is... De am ezzel függőséggel vigyáznod kell, mert nagy a kihasználás veszélye, nembeszélve arról hogy világ életetben csak másodlagos ember leszel, mert gondolatmeneted szerint, mindég lessz valaki akit előrébb veszel mint magad... És ez baj.

Szerintem önbizalom hiány is közrejátszhat..

2010. jún. 14. 06:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Mert gyerek (éretlen) vagy még, legyél felnött és ne másokat akarj utánozni.
2010. jún. 14. 07:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindenkinek kell valaki, akiért így odalehet. Nekem Johnny Depp a favorit. :)
2010. jún. 14. 09:19
 4/4 A kérdező kommentje:
elmúltam 20 éves és volt már komoly kapcsolatom...az elején a párom képezte rajongásom tárgyát, később viszont, ahogy enyhült a szerelem, újra mások...
2010. jún. 16. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!