Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jelezzem szex közben, hogy elmentem?
Alapvetően nem vagyok hangos az együttlétek alatt, így nálam az orgazmus se jár különösebb hangeffektusokkal, se egyéb "különlegességgel", ezért nincsen konkrét jele annak, hogy elértem volna a csúcspontot. Nagyon hülyén érzem magam, amikor a barátom megkérdezi szex után, hogy "elmentél?" Hogyan tehetném "látványosabbá", egyértelműbbé a dolgot? Elég csak elmondani közben? Van valakinek hasonló tapasztalata?
(Még... kezdő vagyok a téren, úgyhogy ez is közrejátszhat. 😅)
A válaszokat előre is köszönöm! 😊
18/l
Semmi gáz! Amikor érzed hogy jön az orgazmus: "El fogok élvezni"
Amikor elélveztél: "Elélveztem drágám, elég volt"
Ami igazán gáz: a volt csajom torkaszakadtából üvöltött, az egész ház tudta hogy orgazmusa van. Persze a kispárnát nem volt hajlandó kozben a szájára nyomni, had jöjjön ami a csövön kifér. Na ez a gáz és ezért csaj az exem.
A női orgazmusnak kb. 100 féle foka és variációja van.
Ha majd eléred azt a szintet, akkor nem kell aggódni, látványos lesz.
Hogy nem érzi a pasid?
Majd összeszoktok.
Rajtam szokta látni a párom, mikor elmegyek és ez rajta annyit dob, hogy ő is azonnal elmegy. Az én orgamusom olyan erős, hogy utána a hüvelyem egy darabig "szorítgatja" a párom farkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!