Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan jelezzem diszkréten...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jelezzem diszkréten egy férfi felé, hogy szívesen lefeküdnék vele?

Figyelt kérdés
Testbeszédre, gesztusokra gondoltam, úgy hogy nem mondom ki, hogy mit szeretnék, de ő mégis levágja.

2017. júl. 2. 19:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
49%
Tapasztalataim szerint csak az alfahimek vágják le a jeleket.
2017. júl. 2. 19:44
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Ha beszélgettek és mond valami vicceset, csapj egy kicsit a térdére , majd simítsd meg és maradjon ott a kezed. Nekem ez eddig bevált, bár én csak csókolózásra vettem rá így a pasikat ;). De a csók után már az is jöhet. 20/L
2017. júl. 2. 19:50
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem értem...

Miért köntörfalazni ?

Amúgy elég ha rákacsintasz, vagy vedd viccesre.

Olyan mindegy, fel kell magad találni az életben.

Amúgy ja, az alfák észreveszik.

Alfa.

2017. júl. 2. 20:13
 4/12 anonim ***** válasza:
94%
2. válaszadó jól írta. Érintsd meg olyan helyen ami... ami... indokolatlan, de mégse a f@rka. ;)
2017. júl. 2. 20:50
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
Ha egy csaj akar tőlem valamit, akkor ösztönösen jelezni fogja felém testbeszéddel én pedig reagálok rá ...ha bejön a csaj. Ennél több ráutaló magatartás nem kell, mert nem szeretem, ha nagyon nyomul egy csaj.
2017. júl. 2. 21:20
 6/12 anonim ***** válasza:
Beszéddel, miért nem jó?
2017. júl. 3. 02:49
 7/12 anonim ***** válasza:
76%

6: jo ugy is, persze ha egyszeru vagy mint a fakocka. Pl.:"gyere leszo..plak, pasikam".

Van az a szint ahol ez megy, szerencsere a legtobben magasabban allnak ettol.

2017. júl. 3. 09:45
 8/12 anonim válasza:
Igyál előtte üvegből, úgy, hogy közben a szemébe nézel.
2017. júl. 3. 13:57
 9/12 anonim ***** válasza:
67%
Én ember vagyok, nem állat, így szóból értek. Aki diszkrét és nem akarja megégetni magát, az 'hidegen marad'.
2017. júl. 3. 20:07
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén?Valami olyasmi lehet hogy arra gondolsz mit csinálnál vele és ezt kimondod persze magadban miközben nézed.Biztos kiül valami az arcodra és ha közben megfogod az alkarjánál..Ha ebből nem veszi le nem érdemli a puncidat. puszi 44f
2017. júl. 3. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!