Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti férjetek is megnézi a nőket az utcán? Ha igen, zavar ez titeket?
Előző:
Nem tudom, hogy mi lesz 10-20 év múlva. Azt tudom garantálni, amit eddig tudok magamról.
A másik meg az, hogy miért mondanék ellent? Arról beszéltem, ha van barátnőm (komoly) nem érdekel más, ha jön velem szemben egy szép nő, az nem vált ki belőlem érzelmet. Ha ismerkedni megyek ki, nyilván először megnézem a nőt, és utána nyitom is. Ha van pasija, az nem nagyon érdekel. Próbálkoztam már olyannal, aki nem utasította el a közeledésem, de mikor rákerestem Facebook-on, ki volt téve a közös kép a pasijával. Egyébként mentem már oda olyan tárasághoz is, ahol vegyesen voltak a fiúk meg a lányok, sőt konkrétan egy párhoz is, és jól eldumáltam velük. De ezt nem szokásom csinálni mostanában.
Manapság a szingli csajokat keresem.
Te írtad: "Nem szokásom az átlag pasihoz hasonlóan csak nézni a nőket. Ha tetszik valaki, ahhoz oda is megyek. A bámészkodás nem az én műfajom".
Márpedig ha látsz egy jó csajt és a pasijával van, akkor nem tudsz mit csinálni, csak bámulni:)
A válaszaidból ítélve neked nem volt még hosszú, komoly kapcsolatod, így már értem a hozzáállásod.
Én megnézem, de csak akkor, ha a párom nélkül vagyok valahol.
Ez finoman szólva bunkó és megalázó, ha másokat nézek, miközben ott van velem.
12-es vagyok. 67%-os, most őszintén, neked miért olyan lehetetlenség az, hogy valaki férfi létére nem stíröl minden nőt, aki dekoratívabb? Azért mert magadból indulsz ki, attól még más nem biztos, hogy úgy csinál dolgokat, mint te... azt kellene egyszer felfogni egyeseknek, hogy mindannyian különbözünk. És nevetséges, ahogy erre próbálsz rácáfolni, amikor 13-as válaszából egyértelműen kitűnik, hogy megkülönböztette az egyedülálló állapotot és a párkapcsolatban lévő állapotot annak tekintetében, hogy valakit megnéz-e vagy sem.
És teljesen egyetértek vele abban, hogyha szerelmes vagy, egyszerűen nem érdekel más. Igaz, hogy én nő vagyok és kissé másképp működünk, mint a férfiak, de teljesen helytállónak találom azt a mondatot, hogy ez a szerelem hatása. :) és igen, hülyeség lenne azt állítani, hogy ez egy 20 éves házasságban pl. ugyanúgy működik, mint egy pár éves kapcsolatban, de szerintem akkor már, annyi idő után egy igazi férfi megtiszteli a párját azzal, hogy nem bámuldozik más nők után.
Észreveszi és konstatálja magában, hogy jól néz ki, de ennyi. Ha már valakik arra adták a fejüket, hogy házasságban élnek vagy komoly kapcsolatban, akkor annak oka van, mégpedig az, hogy csak azzal a személlyel tudnak elképzelni mindent és tényleg gondolati szinten sem jelenik meg más. Amikor már másról fantáziálsz (mindegy, hogy ennek tudatában vagy vagy sem) az elég erős jel szerintem... mármint rossz jel.
Egyébként én is észreveszem, ha jön velem szemben az utcán valaki olyan, aki tetszik/tetszene, de ha van párom, akkor 2 másodperc múlva már nem is emlékszem + párral és pár nélkül is tudatában vagyok annak, hogy ez még nem feltétlen jelenti azt, hogy egy hullámhosszon lennénk, azonosan gondolkodunk, stb. De elhiszem, hogy egyesek nincsenek azon az agyi szinten, hogy ezeket végigpörgessék magukban. :D
Megnézem FUTÓLAG, de nem "megdugnám" tekintettel.
A barátnőm is rápillant egyegy helyes pasira, és? :)
Az a baj a legtöbb emberrel, hogy iszonyatosan önbizalomhiányosak, féltékenyek, zárkózottak, nincs meg az őszinte és nyitott kommunikáció bármiről egy párkapcsolatban, bolhából csinálnak elefántot, ha nincs probléma oda generálnak egyet, a természetes reakciókat felnagyítják problémákká..stb. Mert hát milyen is lenne az élet problémák nélkül?
Mi is olyanok vagyunk a párommal, mint ahogy az egyik válaszoló is írta, mi is meg szoktuk beszélni azt, hogy most ez a pasi, és ez a csaj hogy nézett ki. Mind a ketten őszintén elmondjuk a véleményünket a másikról. Nőként is megnézem a csajokat, pár másodpercre, megnézem a stílusukat, ruhájukat, alakjukat és viselkedésüket. Sokszor párom szokta észre venni, hogy engem megnéznek, és őt ez büszkeséggel tölti el, hogy ilyen csinos és sportos barátnője van.
Én nem csinálok abból nagy ügyet, hogy most megnézett egy csajt. És? Én is megszoktam nézni a pasikat pár másodpercre. Ettől nem fogunk pokolra kerülni.
A párommal szeretjük egymást, őszinték és nyíltak vagyunk egymáshoz.
Mind a ketten szoktunk önismerettel, pszichológiával foglalkozni.
Már hangsúlyoztam itt valamelyik kommentemben, de újra leírom, különbség van nézés és nézés között is. A nyálcsorgatás már az elítélendő és tiszteletlenség. De az, hogy 2-3 mp-re végig mérni a számunkra jó képű, helyes másik nemet az nem bűn, nem zárdában vagyunk, nem szemellenzővel mászkálunk.
Többször volt ugyanez a téma itt ezen az oldalon. Persze, különbözőek vagyunk, különböző ingerküszöbökkel. Azonban sokszor megrökönyödök azon az éretlen viselkedésen, hogy már abból ügyet csinálnak egyesek, hogy a párjuk egyáltalán rá mert nézni egy másik nőre. És mit adj isten, az ilyen kérdések feltevői állandóan nők voltak. Pasik soha nem tesznek fel ilyen kérdést, hogy jaj, most a barátnőm ránézett egy másik pasira, juj, most mi fog történni, biztos már nem szeret. A másik igen nevetséges kérdéskör, ami úgyszintén ide tartozik és leginkább megint csajok szokták feltenni, hogy a párjuk beszélget egy másik nővel. És mi van akkor? Talán nem szabad?
Akkor zárjátok párjaitokat aranykalitkába. De előbb magatokkal nézzetek szembe, hogy miért viselkedtek így.
Ha annyira harmonikusan boldog lenne a kapcsolatotok, teljesen megbíznátok a párotokban, akkor tudnátok, hogy a párotok csak titeket szeret, senki másért nem hagyna el titeket, számukra ti vagytok a legfontosabbak, de ti mégis egy pitiáner dologból csináltok nagy dolgot.
Az őszinte kommunikáció nagyon sok kapcsolatból hiányzik. Megy a felszínes beszélgetés, de hogy őszintén bármiről nyíltan beszélgetni...áá.. az már nem megy, sajnos.
Hűséget fogadunk és nem vakságot. Ha rossz a kapcsolat, akkor nem egy utcai nézés miatt lesz vége, annak semmi köze sincs hozzá, hisz az a valaki egy teljesen vadidegen személy. Aki csalni akar, azt úgyis megteszi és nem így.
A párjaitokat ti választjátok. Tetteitekért pedig vállaljátok a következményeket.
Azonban, még mielőtt a pasiknak esnétek, előbb saját magatokat vizsgáljátok meg, hogy vajon ti miért viselkedtek így, miért zavar az az adott dolog a párotokban, vajon tényleg annyira egetrengetően nagy dologról van szó, hogy érdemes érte konfrontálódni a másikkal?
"Márpedig ha látsz egy jó csajt és a pasijával van, akkor nem tudsz mit csinálni, csak bámulni:)"
Szőrszálhasogatás amit csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!