Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák! Akiknél a férjetek/párotok sokkal többet keres, nem zavar titeket?
Nem zavar,mert tanult érte. És igy is felét keresi legalább,mint kéne. Én lusta voltam sajnos,bár nem vagyok buta,igy nem is álmodom róla,hogy akár csak 120ezret is keressek.
És azért sem zavar,mert ő nem teszi szóvá,a lányom és én,nemsoká pedig a lányunk,a lányom és én leszünk az elsők neki. Ha választania kell pl,hogy elmenne egy általa imádott programra,vagy a lányunk táncoráit fizesse,esetleg az én körmösömet,mindenféle rossz érzés,beszólás,felemlegetés nélkül a mi dolgainkat választaná.
nem zavar. ahhoz, hogy ennyit tudjon keresni, kellett a suli alatt az én támogatásom, és most is az a hátország, amit meg tudok teremteni neki. Ugyanakkor zavar, de inkább az, hogy én diplomával, bértábla szerint, emberek sorsát a kezemben tartva sosem fogok harmada annyit sem keresni, mert az én munkám nem ér annyit állambácsinak (gyermekjólétis vagyok).
Ha látom, hogy szeretne valamit, de hezitál a pénz miatt, rábeszélem, mert megérdemli, megdolgozik érte. Ha valamit szeretnék, nekem is megvesszük, de én nem vágyom drágább dolgokra, ritkán van miattam nagyobb kiadás, pl. laptop, telefon, nincs is rá igényem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!