Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért zavar, ha mások számára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar, ha mások számára nem én vagyok a legszebb, legideálisabb barátnő?

Figyelt kérdés
A barátommal régóta vagyunk együtt, őszintén állíthatom, hogy szerelmesek vagyunk egymásba több év eltelte után is. Egy visszatérő probléma azonban közöttünk, hogy engem nem elégít ki az, hogy tudom és érzem (mert érzékelteti), hogy számára én vagyok a legszebb, legideálisabb barátnő, hogy miattam szerencsésnek tartja magát; igénylem, hogy a környezetemben levő férfiak is így gondoljanak rám, még azok is, akiknek egyébként barátnője van. Más is volt már hasonló helyzetben? Nem tudom, hogy mi miatt alakulhatott ki ez bennem, rengeteget gondolkoztam a dolgon: talán a neveltetésemből eredhet ez az énközpontúság, vagy megfelelni akarás, versenyszellem a többi nővel szemben? Köszi az értelmes hozzászólásokat!

2018. máj. 1. 23:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
13%

Kerülnél csak a közelembe, kicsinálnálak, a hapsidat meg lenyúlnám. :)

Ezek a nők a legsebezhetőbbek, szerencsétlen balfax, annyi önbizalma van ezeknek a felfuvalkodott királykisasszonyoknak, mint béka valagának, semmi, zéró, Imádom, amikor nem lát, nem hall a méregtől. :D

Kezdj el melózni magadon bébi, mert visszanyalhat a fagyi...

2018. máj. 1. 23:54
 12/15 anonim ***** válasza:
10%
Egyébként ezt típust messziről kiszúrom. Nem szokásom senkit bántani, sőt, még ezt típust sem, de egy picit bosszantani szeretem. Nem szép tulajdonság ez, ugye tudod. Ezzel a hozzáállással lehet tönkrevágod a környezeted férfi tagjainak a magánéletét. Ne te legyél az etalon nekik, ennyire nem szabad előtérbe tenned magad. Van a saját kapcsolatod, az bőven elég, ha szépen működik. Vegyél vissza, mert biztosan van olyan típusú nő, mint én, és sokkal durvább, akkor meg ráfázol. Csak szólok.
2018. máj. 2. 00:11
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Állandó pozitív visszacsatolást igényelsz. Koncentrálj más dolgokra az életben. Rendezd át a fontossági sorrendedet.

Teljesen úgysem fog elmúlni, mert egy formában ez mindenkiben jelen van, csak nem így, és nem ennyire, mint benned.

Egy egészségesen gondolkodó, attraktív nő, hiába jön be a férfiak 80%-ának (annál többnek senki sem tud bejönni), simán elfogadja, ha Feri meg Pista szerint túl sovány, vagy épp túl nagy, esetleg túl kicsi a melle. Vagy hogy személyiségre nem szimpatikus nekik, mert pl. vagy túl laza, vagy túl merev nekik. :)

Nem kell, hogy mindenkinek tetszél. Minden ember ronda valakik szerint, még a Hollywoodi szívtiprók is. Szóval te meg aztán pláne. :D Bocsi, ez nem beszólás volt, csak tény. Ezt tudni kell, és a helyén kezelni. Vagyis leszarni. A legtöbb emberből ez nem vált ki semmilyen érzelmet. :D Én pl. leszarom a tényt, hogy tudom, nem mindenkinek tetszem, és akiknek igen, azoknak sem mind egyforma mértékben.

22/N

2018. máj. 2. 04:11
 14/15 anonim ***** válasza:
76%
Túlságosan ráérsz. Komolyan. Én akkor szoktam agyalni fsságokon, mikor nem foglalom le magam valami értelmes dolgokkal. Ne hagyd saját magadat unatkozni, keress normális elfoglaltságokat!
2018. máj. 2. 08:26
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

AWALT(all women are like that).

Minden nő ilyen.

Ugyanúgy, mint hogy a 6/10-es nő csak 7+/10-es férfit akar.

2018. máj. 6. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!