Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar, ha mások számára nem én vagyok a legszebb, legideálisabb barátnő?
Kerülnél csak a közelembe, kicsinálnálak, a hapsidat meg lenyúlnám. :)
Ezek a nők a legsebezhetőbbek, szerencsétlen balfax, annyi önbizalma van ezeknek a felfuvalkodott királykisasszonyoknak, mint béka valagának, semmi, zéró, Imádom, amikor nem lát, nem hall a méregtől. :D
Kezdj el melózni magadon bébi, mert visszanyalhat a fagyi...
Állandó pozitív visszacsatolást igényelsz. Koncentrálj más dolgokra az életben. Rendezd át a fontossági sorrendedet.
Teljesen úgysem fog elmúlni, mert egy formában ez mindenkiben jelen van, csak nem így, és nem ennyire, mint benned.
Egy egészségesen gondolkodó, attraktív nő, hiába jön be a férfiak 80%-ának (annál többnek senki sem tud bejönni), simán elfogadja, ha Feri meg Pista szerint túl sovány, vagy épp túl nagy, esetleg túl kicsi a melle. Vagy hogy személyiségre nem szimpatikus nekik, mert pl. vagy túl laza, vagy túl merev nekik. :)
Nem kell, hogy mindenkinek tetszél. Minden ember ronda valakik szerint, még a Hollywoodi szívtiprók is. Szóval te meg aztán pláne. :D Bocsi, ez nem beszólás volt, csak tény. Ezt tudni kell, és a helyén kezelni. Vagyis leszarni. A legtöbb emberből ez nem vált ki semmilyen érzelmet. :D Én pl. leszarom a tényt, hogy tudom, nem mindenkinek tetszem, és akiknek igen, azoknak sem mind egyforma mértékben.
22/N
AWALT(all women are like that).
Minden nő ilyen.
Ugyanúgy, mint hogy a 6/10-es nő csak 7+/10-es férfit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!