Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar, ha mások számára nem én vagyok a legszebb, legideálisabb barátnő?
Az ilyen nők miatt utalok nő lenni
Az ilyen nők miatt ítéli el sok férfi a nőket
Nyugi, sok hozzád hasonló ribi van.
Az #1-esnek meg pacsi!
Nincs önbizalmad? Üres vagy belül, mert nincs más benned, amit szeretni lehet, csak hogy "jó csaj" vagy? Kiskorodban is a férfiak véleménye számított csak, nekik élsz?
Vagy csak beképzelt vagy. Megfelelni akarás? Akkor a nőknek is meg akarnál. Te csak arra vágysz, hogy mindenki meg akarjon toszni. Menj fel instára, az a te otthonod.
Nincsenek problémáid és generálsz egyet, hogy ne und magad hülyére. Mások inkább hobbit keresnek. Javaslom neked is.
És ezt most nem gúnyból írom.
De jó, hogy nincs a közelemben ilyen őrült csaj, vagy legalábbis nem mutatja, így nyugodtan tudjuk egymást szeretni a barátommal.
L
Nyilván mindenkinek jól esik az, ha több embernek is bejön és érzi, hogy másoknak is tetszik, de nem szabad át esni a ló túloldalára, de nem szabad hagynod, hogy ez irányítson és ha nem érzed azt, hogy másoknak is tetszel, akkor az zavarjon téged.
Én önbizalomhiányra, megfelelési kényszerre tippelek, esetleg nem kapsz/kaptál elég figyelmet, akár most akár régebben és ezért alakult ez ki benned. El kell engedned ezt, hogy másoknak akarsz megfelelni és többet kéne magaddal foglalkoznod.
Bennem is volt régebben megfelelési kényszer, bár nem pont ilyen, mint nálad, de aztán elkezdtem több foglalkozni magammal és azzal, hogy legyen önbizalmam. Elfogadtam magam olyannak, amilyen vagyok. Neked is ezt kéne tenned. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!